Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster
Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster
Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster
https://www.paulaschoice.nl/nl/hyaluronic-acid-peptide-lip-booster/9580-01.html

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

€ 29,00
  • Bij regelmatig gebruik van dit geavanceerde anti-aging liptreatment houd je je lippen glad, vol en jong.

  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering
  • Ingrediënten: Hyaluronzuur, Peptiden, Squalane Bekijk alles
  • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Alle huidtypen
Full size 10 ml
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug,
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Order before 23:00, delivered tomorrow
Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg

Hoe het werkt:

  • Behoudt volume waardoor je lippen langer jong ogen

  • Verstevigt je lippen en verzacht lijntjes

  • Hydrateert en verzacht je lippen

Geef je lippen een boost

Dit innovatieve liptreatment met een frisse, glossy finish gaat verder dan hydrateren en geeft je lippen een vollere, jongere uitstraling. De krachtige mix van geavanceerde ingrediënten gaat dunner wordende lippen, volumeverlies en fijne lijntjes tegen, zodat je lippen er langer jong uit blijven zien.

Hyaluronzuurvulbolletjes werken als een spons: ze houden vocht vast en zetten uit, wat bevorderlijk is voor het lipvolume. Verstevigende peptiden helpen fijne lijntjes verminderen en squalaan vermindert vochtverlies, waardoor je lippen weer zacht en soepel aanvoelen.

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur
Komt van nature voor in de huid. Het is een uitstekende vochtbinder, kalmeert de huid en gaat vochtverlies tegen.

Peptiden

Peptiden
Delen van aminozuren (eiwit is hieruit opgebouwd). Sommige hebben kalmerende eigenschappen, terwijl anderen fijne lijntjes verzachten en verlies van stevigheid tegengaan.

Squalane

Squalane
Komt van nature voor in talg (huidvet). Het is een geweldig hydraterend ingrediënt en is een bron van huidherstellende vetzuren en antioxidanten..

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (emollient), Diisostearyl Malate (emollient), Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer (emollient polymer/texture enhancer), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (emollient), Dipentaerythrityl Tetrabehenate/Polyhydroxystearate (hydration/slip agent), Polyamide-8 (emollient/film-forming agent), Polyglyceryl-3 Beeswax (emulsifier), Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate (emollient/texture enhancer), Ethylhexyl Palmitate (emollient solvent), Triisostearin (skin-conditioning texture enhancer), Squalane (emollient antioxidant), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (emollient antioxidant), Cetearyl Ethylhexanoate (emollient), Dipalmitoyl Hydroxyproline (hydration), Aqua (hydration), Arginine/Lysine Polypeptide (skin-restoring/hydration), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables (skin-replenishing), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Tribehenin (hydration), Palmitic Acid (skin-replenishing), Hydroxystearic Acid (emollient), Sorbitan Isostearate (emulsifier), Trihydroxystearin (hydration), Glycine Soja (Soybean) Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate (antioxidant), Portulaca Pilosa Extract (antioxidant), muidoS etanorulayH (skin-replenishing/hydration), Lactic Acid (hydration), Sucrose Cocoate (emulsifier), Palmitoyl Tripeptide-1 (skin-restoring), Palmitoyl Tripeptide-38 (skin-restoring), Glucomannan (hydration), Sorbic Acid (preservative).

Toepassing

Stap 4 Treatments Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

Toepassing treatment

Gebruik gedurende de dag en voor het slapen gaan, zoveel als nodig. Laat bij gebruik overdag de Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster intrekken en eindig met een SPF voor je lippen van minimaal 30. Gebruik dit product regelmatig voor de beste resultaten. Bewaar dit product bij een temperatuur van 20 tot 25° C. De metalen applicator kan heet worden bij langdurige blootstelling aan de zon.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

Reviews

FAQ

Most asked

Zorgt dit liptreatment direct voor meer volume?

Nee, dit is geen product dat je lippen meteen groter en voller maakt. De Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster is een anti-aging liptreatment dat gladdere en vollere lippen bevordert zonder stimulerende middelen zoals krachtige mentholderivaten of peperextracten, waar je lippen van opzwellen als gevolg van irritatie. Sommige opzwellende producten bevatten ook sterk geurende plantoliën die de doorbloeding van je lippen stimuleren, waardoor hun natuurlijke kleur wordt versterkt en ze een warm gevoel krijgen. Helaas zorgt dit proces ook voor irritatie, vooral bij dagelijks gebruik.

Is de textuur van de Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster plakkerig of kleverig?

De booster heeft een frisse, glossy finish en is niet plakkering of kleverig.

Vermindert de booster fijne lijntjes rond je lippen?

De lipbooster helpt bij het verminderen van de oppervlakkige, fijne lijntjes rond je mond en lippen. Rokerslijntjes liggen meestal dieper en vereisen daarom een diepgaande, corrigerende cosmetische behandeling. Bij consequent gebruik, fungeert de booster als een fijne verzorging voor na zo’n cosmetische behandeling, om resultaten te behouden.

Biedt de lipbooster zonbescherming?

De booster is een anti-aging treatment, geen SPF-product. We zien dit liptreatment als een verrassende aanvulling op onze Boost-collectie. De hoofddoelen van dit product zijn hydratatie, vocht en volume aanpakken.

Kun je de booster combineren met de Lippenbalsem SPF 50 van Paula's Choice?

We raden in dat geval aan om de booster aan te brengen, te laten drogen en daarna de lippenbalsem op te smeren.

Wat is het voordeel van de metalen applicator?

De applicator met metalen uiteinde (dezelfde als onze Resist Anti-Aging ooggel) is verkoelend, verzachtend en verfrissend. Bovendien glijden de producten er gemakkelijk mee over je lippen. Vooral op lippen die droog, geïrriteerd of onlangs behandeld zijn.

Moet ik na de booster een lipbalsem gebruiken?

Nee, maar als je lippen erg droog of gesprongen zijn, kun je betere resultaten boeken als je ook een verzachtende balsem gebruikt.  

Wat is de toegevoegde waarde van het gebruik van de Hyaluronzuur + Peptide Lip Booster in plaats van de Hyaluronzuur en Peptide Boosters op je lippen?

Het snelle antwoord: je hebt één product (één stap) in plaats van twee. Het langere antwoord: deze formule is speciaal ontwikkeld voor de leeftijd gerelateerde veranderingen en de zichtbare tekenen van veroudering op je lippen. De peptiden en hyaluron + konjac-vulbolletjes in het product zijn erop gericht om het volume van je lippen te verbeteren, lijntjes glad te strijken en de verdere afbraak van de ondersteunende elementen van je lippen te helpen voorkomen. Zo blijven je lippen er langer jong uitzien (de formule helpt de natuurlijke vorm en volheid van je lippen te behouden).  Je kunt de Peptide Booster en/of Hyaluronzuur Booster onder de Lip Booster aanbrengen en kijken wat je van het resultaat vindt, maar het is ook prima om de Lip Booster alleen te gebruiken voor een zichtbare verbetering van de textuur en volheid van je lippen.

Mijn lippen voelen niet zo gehydrateerd aan als ik had verwacht na het gebruik van de Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster, hoe kan dat?

Deze lipbooster is in de eerste plaats een anti-aging treatment, ontworpen en geformuleerd om tekenen van veroudering aan te pakken. Tegelijkertijd zorgt het product voor voeding en hydratatie. De behoefte aan extra voeding/hydratatie is persoonsgebonden: de één kan bijvoorbeeld sneller het gevoel hebben de booster opnieuw op te willen smeren dan de ander. Heb je last van erg droge, geïrriteerde en gebarsten lippen? Dan raden we – vooral ’s avonds - aan een verzachtend product erbij te gebruiken, zoals de Lip & Body Balsem, of deze twee af te wisselen. Laat de Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster op je lippen intrekken en breng er dan een dun laagje van de Lip & Body Balsem over aan.

Maak je routine compleet

Onderzoek

Frontiers in Chemistry, October 2020, pages 1–8, International Journal of Cosmetic Science, February 2020, pages 46–52, International Journal of Biological Macromolecules, December 2018, pages 1,682–1,695, Cosmetics, May 2017, pages 1–14, Lipid Insights, September 2016, pages 1–12, American Journal of Life Sciences, November 2014, pages 303–307, Journal of Cosmetic Science, January-February 2013, pages 59–66, Annals of the New York Academy of Sciences, June 1999, pages 73–91.

Dit product is niet op voorraad.

Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

Full size
€ 29,00
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.