Huidveroudering en rimpels

Hoe werkt een chemische peeling?

Chemische gezichtspeelings brengen een ‘chemisch middel’ op je huid aan om het door de zon beschadigde, verdikte huidoppervlak te exfoliëren (afschilferen) en om de aanmaak van collageen te stimuleren, zodat je huid weer steviger wordt. We vertellen je er hier meer over.
Lees meer...

Alles over retinol: vrij verkrijgbaar en op doktersrecept

Retinol, beter bekend als vitamine A, is geweldig voor je huid. Maar omdat er zoveel verschillende retinolproducten bestaan, kunnen we ons voorstellen dat je er vragen over hebt en dat het moeilijk kiezen is. Onze uitleg helpt je daarbij.
Lees meer...

Hoe vitamine c je huid helpt

Wondermiddelen bestaan niet op het gebied van huidverzorging, maar vitamine C is wel bijzonder. Op deze pagina vertellen we je over de resultaten die je mag verwachten van vitamine C, of de ene vorm beter is dan de andere en hoe je deze krachtige antioxidant in je huidverzorgingsroutine kunt inpassen.
Lees meer...

Retinol (vitamine a) tegen rimpels

Retinol is een van de best onderzochte huidverzorgingsingrediënten. Het krijgt veel aandacht in de wereld van de huidverzorging. Terecht, want onderzoek toont duidelijk aan dat de huid veel baat heeft bij het gebruik ervan.
Lees meer...

Is resist-anti-aging beter? En voor wie is het bestemd?

Vind je het lastig om te kiezen tussen de uitgebreide Paula’s Choice Resist-lijn of een van de andere huidverzorgingslijnen van Paula’s Choice? We leggen je hier uit voor wie welk product bedoeld is en hoe je onze producten kunt inpassen in je huidverzorgingsroutine.
Lees meer...

Meer artikelen...

Is resist-anti-aging beter? En voor wie is het bestemd?
Boosters: wat doen ze?
Puistjes en rimpels tegelijk bestrijden: het kan!
Anti-agingverzorging stopt niet bij je gezicht
De waarheid over huidversteviging
Hoe antioxidanten rimpels bestrijden
Is cosmetische chirurgie iets voor jou?
Welk percentage retinol is het best voor mijn huid?