COVID-19, een bericht voor onze klanten

Alles wat we bij Paula's Choice doen, draait om onze klanten. We leven mee met iedereen die geraakt wordt door het COVID-19-virus. We worden nog steeds gevraagd om ons dagelijks leven aan te passen, maar wat niet verandert, is dat wij er voor je zijn en je op de hoogte houden. De veiligheid van onze klanten, onze medewerkers en hun families blijven voor ons op één staan.

Hieronder vind je ons laatste nieuws wat betreft COVID-19 en hoe we onze werkwijze hebben aangepast naar het nieuwe normaal.

 

Wij zijn er voor je

Je kunt nog steeds je favoriete huidverzorgingsproducten blijven bestellen via paulaschoice.nl. We ondernemen proactief stappen, om problemen met de beschikbaarheid van producten te voorkomen. Wel kan het zo zijn dat sommige van onze producten tijdelijk niet beschikbaar zullen zijn. Het kan ook gebeuren dat je iets langer moet wachten op je product dan normaal.

Sommige van onze bezorgingspartners hebben de manier waarop ze pakketten bezorgen veranderd, om veiligheid te garanderen. Mogelijk leggen ze je pakketje op een veilige plek en is een handtekening niet langer noodzakelijk. Leer hier meer over op onze verzendpagina.

We helpen graag door te doen waar we het beste in zijn - het delen van onze kennis van huidverzorging. Veel mensen dragen tegenwoordig een mondkapje of andere beschermende middelen en ervaren daardoor huidproblemen. Ons onderzoeksteam schreef onlangs dit artikel met praktische tips voor wie te maken heeft dit soort huidproblemen.

Onze skincare experts zijn er om je te helpen met al je vragen over huidverzorging. Neem gerust contact met ons op.

Veiligheid voorop

Wij houden de omstandigheden waarin onze producten worden geproduceerd nauwlettend in de gaten. Onze magazijnen volgen de voorschriften van de lokale overheid en het veiligheidsprotocol dat van toepassing voor hen is. Werknemers werken in een schone werkomgeving om ervoor te zorgen dat onze producten veilig én hygiënisch worden gefabriceerd en naar jou worden verzonden.

Het overgrote deel van onze medewerkers werkt thuis. Om een zo veilig mogelijke werkomgeving te garanderen voor onze medewerkers in Europa, blijven we het nieuws rondom de maatregelen volgen. Per regio zijn we op de hoogte van het oordel van de overheid, om hier vervolgens lokaal naar te handelen.

Het is tijd om voor elkaar te zorgen

Altijd al heeft onderzoek en testen in ons DNA gezeten, daarom doneert Paula’s Choice Skincare aan het COVID-19 Solidariteitsfonds, een initiatief van het WHO. Zo ondersteunen we het werk van de WHO om de verspreiding van het virus op te sporen en te begrijpen, om ervoor te zorgen dat patiënten de zorg krijgen die ze nodig hebben en dat medewerkers in de frontlinie essentiële voorraden en informatie krijgen. Donaties helpen ook om de inspanningen voor de ontwikkeling van vaccins, tests en behandelingen te bespoedigen.

Een boodschap van onze oprichter, Paula Begoun

"In deze onzekere tijd wil ik iedereen op het hart drukken dat we vaak op ons best zijn als het leven even tegen zit. In deze tijden proberen wij waar we kunnen, anderen te helpen en denken we na over de zin van het leven. Voor Paula’s Choice Skincare zijn dit altijd al onze waardes geweest, ongeacht de obstakels die we onderweg tegenkwamen. Wat er ook gebeurt: we komen er doorheen.

Ik werd er laatst wederom aan herinnerd hoe belangrijk huidverzorging en routine voor mij is. Vooral tijdens momenten, dat al het andere uit de hand loopt. Het is het perfecte ritueel om af te remmen, het rustiger aan te doen en goed te zorgen voor jezelf.

Ik hoop dat ook jij zulke momenten pakt om kalmte en vertrouwen te ervaren, simpelweg door de kracht van huidverzorging. Wees gerust: we zullen er altijd zijn om je te voorzien van de juiste informatie zodat jij optimaal kunt zorgen voor je huid, geen uitzonderingen.

Wij van Paula's Chioce Skincare wensen je goede gezondheid toe en helpen je graag, met liefde. "