Wij zijn er voor je

Alles wat we bij Paula's Choice doen, draait om onze klanten. We leven mee met iedereen die geraakt wordt door het COVID-19-virus. Er wordt van ons allemaal gevraagd om ons dagelijks leven aan te passen. Wat niet verandert, is onze toewijding om jou zo goed mogelijk te informeren en te helpen. De veiligheid van onze klanten en onze medewerkers en hun families staat voor ons voorop. Hier lees je wat we doen om in deze moeilijke tijd een steentje bij te dragen.

Onze webshop is open

Ook wij hebben een nieuwe manier van werken moeten vinden - veel medewerkers werken vanuit huis - maar onze webshop blijft open.

In onze magazijnen volgen we de regels van de lokale overheid, samen met de gebruikelijke veiligheidsvoorschriften. Er wordt in een schone omgeving gewerkt om ervoor te zorgen dat onze producten veilig geproduceerd en verzonden kunnen worden.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat jij je favoriete producten gewoon kunt blijven bestellen. Helaas kan het toch voorkomen dat een product door omstandigheden tijdelijk niet verkrijgbaar is. In dat geval doen we er natuurlijk alles aan om te zorgen dat het zo snel mogelijk weer op voorraad is. Op de productpagina geven we je advies over welk product je in de tussentijd kunt gebruiken. Op de productpagina kun je ook aangeven dat je graag een seintje wilt krijgen zodra jouw favoriete product weer te bestellen is.

We doen ook ons uiterste best om eventuele vertragingen te voorkomen, maar er kunnen momenten zijn dat je bestelling iets langer op zich laat wachten dan normaal.

Ook de verschillende postbedrijven kunnen maatregelen nemen om de veiligheid van hun pakketbezorgers te waarborgen. In deze tijd geldt: gezondheid staat voorop.

Zorgen voor je huid is zorgen voor jezelf.

Routines bieden houvast. Zeker nu we allemaal veel tijd in huis doorbrengen. Niet alleen slapen, werken, sporten en goed eten, maar ook reinigen, exfoliëren en hydrateren. Zorgen voor je huid is zorgen voor jezelf. Daar zijn we van overtuigd.

Onze skincare experts staan zoals altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen over huidverzorging. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail, chat of WhatsApp en krijg persoonlijk advies.

Als merk blijven we altijd toegewijd aan het delen van onze kennis van huidverzorging. Vanaf onze thuiswerkplekken zijn we in de pen geklommen en achter onze camera's gedoken om gedurende deze periode extra veel mooie en leerzame content te maken. Houd @paulaschoicenl in de gaten.

Een klein gebaar

Net als veel andere merken hebben wij ook gekeken wat we kunnen doen om direct bij te dragen in deze moeilijke periode. Medewerkers op de verschillende intensive cares in Nederland dragen beschermende pakken, handschoenen, brillen en mondkapjes - vaak uren achter elkaar. Deze mondkapjes zitten soms strak en dat kan leiden tot een geïrriteerde, rode huid. Met onze kennis van de huid en huidverzorging kunnen we hier wellicht iets betekenen. Ben of ken jij iemand die werkzaam is op een intensive care en hier last van heeft? Dan willen we graag helpen. Laat via dit formulier je gegevens achter, dan sturen wij een pakketje producten naar je op, passend bij jouw huidtype*. Gratis.
* zolang onze voorraad met geschikte producten toereikend is

Onderzoek ligt ons nauw aan het hart

De grootste uitdaging blijft de gezondheidscrisis. We weten dat mensen en organisaties overal willen helpen. De Wereldgezondheidsorganisatie (World Health Organization, WHO) leidt en coördineert de wereldwijde inspanningen en ondersteunt landen om de pandemie tegen te houden, op te sporen en erop te reageren.

De grootste behoefte op dit moment is het voorbereiden van alle landen, vooral de landen met de zwakste gezondheidszorg. Donaties ondersteunen het werk van de WHO om de verspreiding van het virus op te sporen en te begrijpen, om ervoor te zorgen dat patiënten de zorg krijgen die ze nodig hebben en dat medewerkers in de frontlinie essentiële voorraden en informatie krijgen. Donaties helpen ook om de inspanningen voor de ontwikkeling van vaccins, tests en behandelingen te bespoedigen.

Wereldwijd zal Paula's Choice Skincare $ 50.000 doneren aan het COVID-19 Solidarity Response Fund voor de Wereldgezondheidsorganisatie.