-15%
25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum Full Size
25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum Full Size
25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/25perc-vitamin-c-and-glutathione-clinical-serum/1490-01.html

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

€ 69,00 € 58,65
15% korting
  • Dit geavanceerde serum bevat een zeer stabiele 25% vitamine C & verbetert een oneffen teint, de elasticiteit van de huid, verstevigt én geeft de huid een glow.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Pigmentvlekken, Doffe huid
  • Ingrediënten: Vitamine C, Glutathione, Ergothioneine Bekijk alles
  • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug,
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Order before 23:00, delivered tomorrow
Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg

Hoe het werkt:

  • Pakt zonneschade aan & verbetert tegelijkertijd een oneffen teint en huidverkleuringen

  • Boost je glow & verheldert de huid

  • Verstevigt je huid zichtbaar & vergroot de elasticiteit van de huid

De toekomst van vitamine C is hier

Dit serum met een lichte textuur is effectief in het verbeteren van je huidteint & het vervagen van huidverkleuringen. Het geeft je huid een stralende glow en verheldert dofheid. Deze doelgerichte formule verstevigt je huid zichtbaar & verbetert de elasticiteit van de huid. Perfect voor geavanceerde resultaten, zonder huidirritatie.

KLINISCH BEWEZEN RESULTATEN

94% zag minder huidverkleuringen.
91% had een stralender uitziende huid.
0% rapporteerde irritatie.*

*Gebaseerd op een onafhankelijk, klinisch onderzoek met 32 proefpersonen na 8 weken.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Vitamine C

Vitamine C
Een van de meest onderzochte vitaminen voor de huid, waarvan is aangetoond dat het meerdere tekenen van veroudering aanpakt, een ongelijkmatige teint egaliseert en de huid herstelt en kalmeert.

Glutathione

Glutathion
Dit is een toonaangevende antioxidant in de huid die oxidatieve schade en stress vermindert, waardoor ontstekingen die huidveroudering kunnen veroorzaken afnemen en versterken de huidbarrière.

Ergothioneine

Ergothioneine

Een krachtige, van paddenstoelen-afkomstige antioxidant die je huid een boost geeft en schade door schadelijke stoffen in de omgeving vermindert - en tegelijkertijd vroegtijdige tekenen van huidveroudering aanpakt.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua (Solvent), Tetrahexyldecyl Ascorbate (Antioxidant), Dimethicone (Skin conditioning agent), Glycerin (Humectant), C9-12 Alkane (Emollient), Ascorbyl Glucoside (Skin brightening agent, Silica (Opacifying agent), Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract (Skin conditioning agent), Hydrogenated Lecithin (Skin conditioning agent), Polyglyceryl-6 polyricinoleate (Emollient), Mannitol (Skin conditioning agent), Sodium Hydroxide (Solvent), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Viscosity controlling agent), Xanthan Gum (Emulsion stabilizer), Glutathione (Antioxidant), Ergothioneine (Antioxidant), Oryza Sativa (Rice) Bran Extract (Skin conditioning agent), Hydroethyl Acrylate/Sodium Acryloylmethyl Taurate Copolymer (Dispersing agent), Cetyl Alcohol (Emulsion stabilizer), Caprylyl Glycol (Skin conditioning agent), Lysine Carboxymethyl Cysteinate (Skin conditioning agent), Coco-Caprylate/Caprate (Skin conditioning agent), Tocopherol (Skin conditioning agent), Sodium Citrate (pH adjuster), Sodium Phytate (Chelating agent), Hexylene Glycol (Emulsifier), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Helianthus Annuus (Sunflower) Extract (Emollient), Urea (Humectant), Caprylic/Capric Triglyceride (Skin conditioning agent), Sodium PCA (Skin conditioning agent), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (Skin conditioning agent), Polysorbate 60 (Surfactant), Sorbitan Isostearate (Surfactant), Trehalose (Humectant), Ascorbic Acid (Skin conditioning agent), Glucose (Solvent), Vanilla Planifolia Fruit Extract (Skin conditioning agent), Polyquaternium-51 (Humectant), Triacetin (Solvent), Sodium Hyaluronate (Skin conditioning agent), Phenoxyethanol (Preservative). [IL360v3]

Toepassing

Stap 4 Treatments 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

Toepassing treatment

Breng aan op je gezicht en hals. Voor optimaal resultaat, gebruik de formule in de ochtend en avond. Voor overdag geldt: gebruik daarna een dagcrème met SPF 30 of hoger.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

Reviews

FAQ

Most asked

Waarin verschilt dit vitamine C serum van andere serums?

Het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum bestaat uit een zeer stabiele mix van olie- en wateroplosbare vitamine C voor optimale resultaten. Glutathion + GAP-technologie (glutathion aminozuur precursors) minimaliseren irritatie, verbeteren bescherming door antioxidanten en verbeterde stabiliteit. De formule helpt het natuurlijke glutathionniveau van de huid te ondersteunen en behoudt vitamine C in de bovenste lagen van de huid voor langdurig resultaat, terwijl verkleuring veroorzaakt door oxidatieve stress wordt verminderd.

Voor wie is het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum bedoeld?

Het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum is voor alle huidtypen, huidskleuren en leeftijden. Het werkt het beste voor hardnekkige zonneschade, inclusief verkleuringen, een doffe teint en verlies van stevigheid.

Wat is het verschil tussen 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum en de C15 Super Booster?

Het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum bevat twee vitamine C derivaten: 23% tetrahexyldecyl ascorbaat en 2% ascorbyl glucoside en is het beste geschikt voor degenen met huidzorgen zoals hardnekkige verkleuring, oneffen huidteint en verslapte huid. De C15 Super Booster bevat 15% pure ascorbinezuur (vitamine C) en is geschikt voor het versterken van de huid met een dagelijkse dosis vitamine C en het aanpakken van kleinere verkleuringen en dofheid. Kan gemengd worden met een serum of nachtcrème, of puur op de huid aangebracht worden.

Beide producten kunnen afzonderlijk worden gebruikt of in combinatie met elkaar (bijvoorbeeld C15 overdag en 25% Vitamin C ’s avonds). Of je één of beide gebruikt, hangt af van je belangrijkste huidzorgen en tolerantie voor de ingrediënten. We raden aan te experimenteren om te zien wat het beste werkt voor jouw huid. Zoals met alle bioactieve ingrediënten, begin langzaam en verhoog het gebruik naar behoefte.

Goed om te weten: je hebt ascorbinezuur misschien onderaan de ingrediëntenlijst van dit product zien staan. Ascorbinezuur zit in de formule, in kleine hoeveelheden. In deze hoeveelheid heeft het geen huidophelderend of antioxidantief effect op je huid. In plaats daarvan maakt het deel uit van het ascorbylglucoside-mengsel, dit wordt gebruikt om het ingrediënt stabiel te houden en binnen het ideale pH-bereik, voordat het aan een cosmetische formule wordt toegevoegd.

Wat is het verschil tussen 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum en de C25 Super Booster?

Het 25% Vitamin C + Glutathion Clinical Serum is een allesomvattende formule gemaakt voor gebruik op je hele gezicht. Met 23% tetrahexyldecyl ascorbaat en 2% ascorbylglucoside is dit het krachtigste vitamine C-product dat we aanbieden en een fijne optie om hardnekkige huidproblemen aan te pakken, zoals verkleuring, fijne lijntjes & rimpels.

De formule is ondersteunende ingrediënten op waterbasis, inclusief de krachtige antioxidanten glutathion en ergothioneïne. Het bevat ook GAP-technologie, een aminozuurmengsel waarvan bewezen is dat het de glutathionniveaus in de huid verhoogt voor verbeterde activiteit van vitamine C en verbeterde bescherming tegen vervuiling (wat helpt om de intensiteit van donkere kringen verder te verminderen). De C25 Super Booster is een geweldig product en is ideaal om specifieke plekjes & verkleuringen mee aan te pakken, de formule vertrouwt op de 25% l-ascorbinezuur om huidverkleuringen te vervagen.

Wat is het verschil tussen 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum en het CLINICAL Discolouration Repair Serum?

Het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum bevat 23% tetrahexyldecyl ascorbaat en 2% ascorbyl glucoside, naast glutathion, GAP-technologie en ergothioneïne. Dit serum is perfect om ongelijkmatige huidteint, verkleuring en verslapte huid aan te pakken. Het ‌CLINICAL Discolouration Repair Serum bevat 3% tranexaminezuur, 5% niacinamide en 0.5% bakuchiol wat ideaal is voor het vervagen van verkleuring en het is zelfs geschikt voor de melasma-gevoelige huid. Het werkt kalmerend, waardoor het roodheid kan verminderen.

De twee producten kunnen goed gecombineerd worden in dezelfde routine – in sommige gevallen is dit zelfs aan te raden – om verschillende typen hyperpigmentatie te helpen vervagen, inclusief vlekjes die achterblijven na puistjes.

Waar moet je het 25% Vitamine C + Glutathione Clinical Serum bewaren?

Hoewel onderzoek aantoont dat ascorbinezuur op waterbasis (pure vitamine C) in de koelkast bewaard kan worden om stabiliteit te verlengen en verkleuring van de formule te vertragen, is het belangrijk te vermelden dat dit alleen van toepassing is op I-ascorbinezuur in water. Dit is niet van toepassing op andere ingrediënten of vormen van vitamine C of bij aanwezig ascorbinezuur zonder water. Het enige product met vitamine C in de Paula’s Choice collectie dat in de koelkast bewaard kan worden is de C15 Booster, maar zelfs dit is optioneel; kamertemperatuur is ideaal. Voor andere producten geldt dat langere blootstelling aan koude temperaturen de houdbaarheid kan verkorten, een negatief effect heeft op stabiliteit, en werkzaamheid vermindert.

Het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum kan het beste bewaard worden op kamertemperatuur 20-22 °C. Het gekoeld bewaren van dit serum om de geringe hoeveelheid ascorbinezuur te behouden zal een negatief effect hebben op de andere ingrediënten die niet geschikt zijn voor langdurige koeling. Let op: de periode na opening voor het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum is 12 maanden. Voor meer informatie over het gekoeld bewaren van huidverzorging en de houdbaarheid van onze producten, neem contact op met onze skincare experts.

Kun je het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum mengen met de C15 Super Booster of eronder aanbrengen voordat je de C5 Super Boost Dagcrème aanbrengt?

Ja. Sterker nog, je zult verbeterde resultaten zien en je geen zorgen hoeven maken over irritatie, aangezien de vormen van vitamine C in het 25% Vitamine C + Glutathion Clinical Serum niet dezelfde lage pH-vereisten hebben als pure ascorbinezuur. Je wordt ook beter beschermd tegen vrije radicalen van buitenaf en schadelijke stoffen. Plus: het verbetert huidverkleuringen, rimpels en verlies van stevigheid. We raden aan om langzaam te beginnen met meerdere actieve ingrediënten om te kijken hoe je huid reageert en gebruik in de loop van de tijd te verhogen, naar eigen huidbehoeften.

Kun je het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum met andere actieve ingrediënten gebruiken?

Ja, onderzoek heeft aangetoond dat vitamine C goed werkt en samen gebruikt kan worden met andere gunstige ingrediënten, waaronder niacinamide, retinol, peptiden (behalve koperpeptiden, die Paula's Choice niet gebruikt) en exfoliërende zuren. Als je momenteel voorgeschreven rosacea-medicatie of -producten gebruikt, raden we aan om je arts of dermatoloog te raadplegen voor advies over het opnemen van dit serum in je routine.

Hier zijn een paar van onze favoriete combinaties: Vitamine C + Retinol: Retinol (in de vorm van retinyl palmitate) en vitamine C (ascorbinezuur) zijn van nature in de huid aanwezig, ze werken samen om je huid gezond te houden. Vitamine C en retinol kunnen naast elkaar bestaan en hun voordelen behouden in één formule, of ze kunnen afzonderlijk worden geformuleerd en in lagen worden aangebracht.

Vitamine C + Peptiden: Ascorbinezuur werkt goed met alle peptiden, die je huid beschermt en schade zichtbaar helpt te herstellen. Met als uitzondering? Koperpeptiden. Deze kunnen vitamine C oxideren, waardoor het minder effectief wordt voor de huid. Als je vitamine C en koperpeptiden in je routine gebruikt, raden we je aan om één ingrediënt in de ochtend te gebruiken en de ander gedurende de nacht voor een maximaal effectiviteit.

Vitamine C + Niacinamide: de voordelen van het combineren van niacinamide en vitamine C zijn eindeloos. Samen zijn deze ingrediënten een échte krachtpatser die een oneffen huidteint, rimpels, verlies van stevigheid en een doffe huid aanpakken. Wat je huidtype ook is, je huidteint zal geleidelijk aan meer gaan stralen, egaler worden, zachter én je huid gaat er zichtbaar jonger uitzien.

Vitamine C + AHA/BHA: De exfoliërende werking van AHA of BHA helpt bij het verwijderen van de opbouw van huidcellen, waardoor vitamine C dieper in de huid kan doordringen. Gebruik AHA/BHA net voor het aanbrengen van vitamine C om huidverkleuringen aan te pakken & verhelder je huid effectief.

Is 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum geschikt voor een acne-gevoelige huid?

Ja, wanneer je het serum gebruikt in combinatie met onze CLEAR-collectie kunnen de kalmerende voordelen van vitamine C én de belangrijke antioxidanten in dit serum helpen om een deel van de ontsteking die door puistjes en onzuiverheden worden veroorzaakt te verminderen. De ingrediënten kunnen ook helpen om vlekjes na puistjes te vervagen.

Is 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum geschikt voor een (rosacea)-gevoelige huid?

Dit kan variëren van persoon tot persoon vanwege de hoeveelheid vitamine C in de formule, die mogelijk te krachtig kan zijn. Je kunt dit doen door je product te testen op een klein stukje huid, om te zien hoe je huid reageert. De kalmerende werking van vitamine C op de huid kan nuttig zijn bij rosacea, net als glutathion en ergotioneïne die roodheid ook tegengaan. Bovendien heeft dit serum, in tegenstelling tot op water-gebaseerde ascorbinezuurformules, een hogere pH-waarde van 5,5-6,0, wat het risico op irritatie vermindert. Als je eerder overgevoeligheid hebt ervaren bij hogere hoeveelheden vitamine C, raden we je aan om ons C5 Super Booster Nachtcrème‌ te overwegen, dat 5% vitamine C bevat.

Is het veilig om het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum te gebruiken gedurende de zwangerschap of borstvoeding?

De ingrediënten in het 25% Vitamine C + Glutathion Clinical Serum worden over het algemeen als veilig beschouwd voor gebruik tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Als je twijfelt over het starten van een nieuw anti-aing-formule of een combinatie van ingrediënten, raadpleeg dan je arts en volg hun advies.

Hoe gebruik je het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum?

Breng een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op gezicht en hals. Gebruik zowel ’s ochtends en ‘s avonds voor optimaal resultaat. Voor overdag: gebruik een dagcrème met een SPF 30 of hoger. We raden aan om de producten in je routine in lagen aan te brengen van dunste naar dikste textuur.

Hoe vaak moet ik het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum aanbrengen?

Het 25% Vitamin C + Glutathion Clinical Serum kan tot twee keer per dag worden aangebracht, in je ochtend- en avondroutine. Hoe vaak je het moet aanbrengen, varieert afhankelijk van je huidproblemen en tolerantie. Als je nieuw bent in het gebruik van vitamine C of hogere concentraties van dit ingrediënt, begin dan langzaam (2-3 keer per week), zie hoe je huid reageert, en werk dan toe naar dagelijks gebruik.

Waarom heeft het nieuwe 25% vitamine C serum de naam 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum gekregen en niet C25?

Om duidelijk te maken dat het nieuwe serum niet een vervanging is van de C25 Super Booster heeft het de naam 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum gekregen. Het nieuwe serum is namelijk een op zichzelf staande formule die bedoeld is voor alle huidtypen.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum Full Size

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

Full size
€ 69,00
15% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.