Boosters voor beginners

Voed je huid met boosters

Door veroudering en zonneschade verliest je huid essentiële stoffen en wordt minder goed in staat normaal te functioneren en te herstellen. Met boosters vul je de uitgeputte reserves van je huid weer aan en/of ‘coach’ je je huid om zich jonger te gaan gedragen. De boosters hebben een lichte textuur en zijn perfect te combineren met andere producten. Iedere booster heeft een specifiek doel en zo kun je dus de resultaten van je huidverzorging afstemmen op de wensen van jouw huid.

Shop alle boosters

Wat is een booster en waarom heb ik er een nodig?

In de loop der tijd en door zonneschade ontstaan er tekorten van bepaalde essentiële stoffen in je huid. Een doffe huid, fijne lijntjes, bruine vlekjes of een droge huid zijn tekenen dat je huid snakt naar meer.

Paula’s Choice-boosters zijn ontwikkeld als supplement; om te voeden en simpelweg je huid terug te geven waar het naar hunkert. Door de hoge concentratie van een specifiek ingrediënt of ingrediëntengroep vervult elke booster een specifiek behoefte van je huid. De boosters zijn allemaal licht van textuur, geschikt voor alle huidtypes en kunnen gecombineerd worden met je andere huidverzorgingsproducten. Je brengt de booster aan op een gereinigde huid en na je toner en exfoliant. Breng een paar druppels van je booster aan op je huid of mix het met je serum, treatment of nachtcrème.

Shop alle boosters

Boosters


Boosters vergelijken

Je huid is uniek en heeft specifieke behoeftes. Iedere booster bevat een concentratie van één specifiek ingrediënt of ingrediëntengroep en is gericht op een specifiek huiddoel. Vind hier de belangrijkste verschillen tussen de boosters en kies de juiste voor jouw huid.Peptide Booster
Verstevig

Slappere huid, rimpels, vochtarme huid
8 essentiële peptiden ‘trainen’ je huid om zich jonger te gedragen. Deze booster verbetert de veerkracht, de stevigheid en de textuur van je huid.

Lees meer


C15 Super Booster
Stralend

Onregelmatige huidteint, rimpels, slappere huid
15% vitamine C bestrijdt effectief verschillende tekenen van huidveroudering. Het maakt je huidteint egaler en verstevigt de huid zichtbaar voor een stralendere look.

Lees meer


10% Niacinamide Booster
Verfijn

Grove poriën, verkleuringen
Vitamine B3 (niacinamide) maakt je poriën minder zichtbaar door ze te verkleinen en zorgt voor een gladdere en stralendere huid en een egalere huidteint.

Lees meer


1% Retinol Booster
Anti-aging

Fijne lijntjes, diepe rimpels, onregelmatige teint, verstopte poriën
Deze krachtige booster met 1% retinol pakt meerdere hardnekkige tekenen van huidveroudering aan, zoals fijne lijntjes en rimpels.

Lees meer


Hyaluronic Acid Booster
Vochtvasthoudend

Fijne lijntjes en rimpels, vochtarme huid, gevoelige huid
Vochtinbrengende hyaluronzuur houdt meer dan 1.000 keer het gewicht aan water vast en zorgt voor een zichtbaar stevigere en meer gehydrateerde huid.

Lees meer


Moisture Renewal Oil Booster
Hydrateer

Droge huid, doffe huid, vochtarme huid, ruwe textuur
Deze combinatie van 9 oliën verzacht een droge, doffe en/of strak aanvoeldende huid. Voor de droge plekken op je huid, of voor extra hydratatie.

Lees meer


C25 Super Booster
Corrigeer

Bruine en rode vlekjes, onregelmatige huidtextuur
De concentratie van 25% vitamine C vermindert zichtbaar hardnekkige donkere en rode verkleuringen van de huid voor een egalere en stralende huidteint.

Lees meer

HOE GEBRUIK JE EEN BOOSTER?

Begin je routine altijd met een reiniger en gebruik dan vervolgens een toner en een exfoliant. Breng daarna een paar druppels van je booster aan op je huid. Vervolg daarna je eigen huidverzorgingsroutine. Breng overdag altijd als laatste een breedspectrum zonnefilter met minimaal SPF 30 aan. Je kunt ook meerdere boosters gebruiken. Deze breng je na elkaar aan op je huid.

Je kunt een booster een of twee keer per dag aanbrengen, of alleen als je huid een ‘boost’ nodig heeft. Je kunt de booster ook mengen met je serum of nachtcrème.
Lees meer

Waarom onze klanten voor onze boosters kiezen

5 starsVeerle over de C15 Super Booster:

"Dit toppertje heeft ervoor gezorgd dat mijn huid er stralender uitziet dan ooit tevoren!"

5 starsAmber over de 10% Niacinamide Booster:

"Wat een fantastisch product. Doet heel veel om de vochtbalans te herstellen, huidstructuur te verbeteren (poriën) en geeft een gezonde glow. "

5 starsPatricia over de Hyaluronic Acid Booster:

"Ik gebruik dit product 2 weken en er zijn al een aantal lijntjes volledig verdwenen. Ik merk elke dag dat ik het gebruik meer resultaat."

Gerelateerde artikelen