• Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Sample
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Travel Size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Travel Size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Travel Size
https://www.paulaschoice.nl/en/skin-perfecting-bha-liquid-exfoliant-travel-size-2016.html

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant - Travel Size

(56)
 • Fast absorbing liquid removes built-up dead skin cells and fights blackheads.

 • Skin Type: Combination skin, Oily skin
 • Concern: Breakouts , Blackheads , Enlarged pores , Redness
 • Ingredients: Salicylic Acid/BHA , Green Tea Extract , Methylpropanediol View all
 • Routine: Exfoliate
€ 11,00
Remove from wishlist Add to Wishlist

Product out of stock

Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Travel Size

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant - Travel Size

Travel size
€ 11,00
This product is sold out at the moment. Fill in your email address below and we'll gladly send you an email as soon as it is back in stock!

Your email address is under protection by our GDPR standards.

Not happy? Get a full refund
within 60 days - even if the product has been used.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • What does it do?

  Our No.1 bestselling exfoliant around the world.

  Reveal flawless skin with our bestselling leave-on exfoliant. This gentle, lightweight fluid quickly exfoliates dead skin cells both on the surface and deep inside pores to reveal smoother, clearer, more radiant-looking skin. BHA (salicylic acid) has anti-inflammatory properties and helps to reduce blackheads, blemishes and redness.

 • Key Features

  Fights breakouts and blackheads

  Fast-absorbing liquid formula

  Removes built-up dead skin cells

 • How to use

  Gently apply using fingers or a cotton pad over entire face and neck, including the eye area (avoid lash line and eyelids) after cleansing and toning. Do not rinse.

  Start slowly: Apply every other day and note skin's response. Then use up to twice daily. For daytime, always finish with a sunscreen rated SPF 30 or above. For nighttime, follow with the rest of your routine.

 • Reviews

  (56)
  Already own it? Write a Product Review

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

  Zoe - Nog steeds puistjes en mee-eters
  Ik kocht dit product omdat het erg goed zou zijn tegen puistjes en mee-eters en een vette huid. Ik gebruik dit product nu al drie maanden en ik heb nog steeds last van mijn acne… Dit vind ik erg spijtig omdat het wel wordt gepromoot als het beste product aller tijden! Ik hoopte dat ik tot een egale huid zou komen, maar dat is dus niet het geval

  Customer Care: Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring, en het spijt ons te horen dat je niet het gewenste resultaat ziet. De tijd die het duurt voordat je verbetering ziet kan per persoon variëren. Sommige gebruikers zullen direct resultaat zien, terwijl anderen pas verbetering zien na een paar weken of zelfs maanden. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice voor verder advies.
  Ouiam - Erger
  Mijn huid is hiervan echt erger geworden en juist puistjes gekregen waar ik het niet kreeg. :( ik weet niet wat ik nu moet doen

  Customer Care: Het spijt ons te horen van je ervaring en ongemak. Hoewel Paula’s Choice producten ingrediënten bevatten waarbij de kans op irritatie zo klein mogelijk is, is overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten helaas nooit helemaal uit te sluiten. We zullen contact met je opnemen om je verder te adviseren.
  Paria Dhv - Geweldig
  Ik heb een gecombineerde huid de exfoliant werkt erg goed. Mijn huid voelt zo zacht en kalm.

  Best Paria, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je huid gekalmeerd is en zacht aanvoelt met het gebruik van de exfoliant! Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Denise - Top
  Geweldig. Ik heb nooit meer last van puisten. Huid is mega glad. Doet wat het beloofd!

  Beste Denise, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je huid zo glad en egaal is geworden met het gebruik van deze exfoliant! Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Sanne - Helaas niet tevreden
  Ik gebruik dit product nu twee maanden i.v.m. onzuiverheden, puistjes op mijn kin. Helaas zie ik nog geen verbetering en is mijn huid bij mijn kin nog steeds onzuiver...

  Beste Sanne, bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de exfoliant niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Ik zal persoonlijk contact met je opnemen om je verder te helpen! Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Evy - Helpt helaas niets
  Ik gebruik dit product nu enkele weken (ruim een maand) en helaas zie ik geen verschil. Ik had het gekocht voor mee eters en grove poriën, maar er is er nog niet 1 weg. Heb zelfs het idee dat ik meer puistjes heb de laatste tijd. Jammer.

  Beste Evy, wat jammer om te horen dat je na ruim een maand nog geen verschil ziet. De tijd die het duurt voordat je enige verbetering ziet, kan van persoon tot persoon verschillen. Het hangt ook af van de conditie van je huid en de huidproblemen die je wilt aanpakken, en ook van de manier waarop je een product gebruikt. Ik neem persoonlijk contact op om je verder te helpen! Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Noa - Super fijn!!!!!!!
  Ik heb deze als tester ontvangen in een advent kalender. Vond het product nogal prijzig dus zou het niet gekocht hebben dus dit was de ideale manier om het uit te testen.

  Ik ben begonnen zoals aangeraden stond op de verpakking, 2x per dag gebruiken. Hier reageerde mijn huid heel heftig op en kreeg ik veel puistjes en rood heden.

  Hierna heb ik info opgezocht en las ik dat je moest opbouwen, dit heb ik toen gedaan. Ik ben begonnen bij om de dag tot iedere dag tot 2 keer per dag. Hier reageerde mijn huid super op! Ik merk echt duidelijk dat de poriën iets fijner zijn en mijn huid er veel gladder en egaler uit ziet!

  Beste Noa, bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant via een advent kalender heb kunnen proberen. Ik ben blij om te horen dat je huid met onze BHA exfoliant zo is verbeterd, nadat je deze rustig bent gaan opbouwen. Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Nicolette - Fijn product
  In het begin kreeg ik ineens om de haverklap flinke puisten op mijn voorhoofd en kin terwijl ik normaliter een gemakkelijke huid heb met weinig onzuiverheden. Hier schrok ik wel van. Na veel informatie te hebben gelezen over het gebruik exfolianten in het begin heb ik de frequentie aangepast naar 1 a 2x per week en na een paar maanden heb ik geen onzuiverheden meer en is er een gladde en frisse huid tevoorschijn gekomen en heb ik nauwelijks nog onzuiverheden (even volhouden dus). Ik gebruik deze nu 2x per week in combinatie met een Paula's Choice toner en ben erg tevreden.
  Patricia - Bha 2% belofte
  Ik ben 42 en ik gebruik dit product nu zo'n 3,5 maanden.
  Aller eerst met de kleinere flesje geprobeerd en even leek het erop dat mijn huid na wat vervellen , mooier terug kwam.
  Inmiddels heb ik de full size gekocht en gebruik dit dagelijks icm de vitamine C Boost.
  Maar het lijkt wel of de meeeters alleen maarmeer en meer worden. Ook als ik die vitamine C niet gebruik en alleen de bha.
  Zelfs op mijn voorhoofd is het 1 en al mee-eters.
  Ik ben dus een stuk minder tevreden en moet mijn verwachtingen dan ook bijstellen. Maar ik stop in elk geval met dit goedje.

  Customer Care: Hartelijk dank dat je jouw ervaringen met ons hebt gedeeld, het spijt ons te horen van je ervaring. Hoewel Paula’s Choice producten ingrediënten bevatten waarbij de kans op irritatie zo klein mogelijk is, is overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten helaas nooit helemaal uit te sluiten. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice voor verder advies.
  Karin - Geweldig product, een echte aanrader!
  Voor mij is dit één van de beste beauty producten die ik ooit gebruikt heb. Als tip gekregen van een collega en heb er nu al meerdere vriendinnen aan geholpen die ook super tevreden zijn. De poriën van mijn huid zijn een stuk minder zichtbaar geworden. Ik gebruik het product nu ongeveer een maand.
  Faye - Super tevreden!
  Ik denk dat dit één van de beste producten is die ik al geprobeerd heb. Ik heb al enkele jaren littekens door acne en best veel roodheid en door dit product trekt de roodheid eindelijk weg. Ik gebruik het ongeveer 3 weken nu en mijn huid straalt zoveel meer! Echt een aanrader :)

  Beste Faye, hartelijk dank voor je positieve review. Ik ben blij om te horen dat je huid in drie weken tijd al zo verbeterd is door het gebruik van de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant! Mocht je nog iets zoeken om de littekenenvlekjes te verminderen, probeer dan eens de 10% Azelaic Acid Booster. Deze vormt een topteam met de exfoliant in het tegengaan van puistjes en het vervagen van de vlekjes die hierna achterblijven. Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Nazife - Geweldig product!
  Na het bestellen van de mini versie en heel wat twijfels had ik toch maar besloten om de grotere versie te bestellen. Ik gebruik de exfoliant samen met de “pore-reducing toner” en de “10% niacinamide. Ik heb zelf een gecombineerde huid met grove poriën op mijn neus, wangen en een beetje op mijn kin. Na het gebruiken van de 3 producten merkte ik dat de poriën op mijn kin niet meer zichtbaar waren, op mijn wangen flink waren verkleind, de poriën op mijn neus zijn schoner ik heb geen “blackheads” of “mee-eters”. Ik heb ook minder onzuiverheden op mijn huid dankzij dit product. Het is een duur product, maar het gaat lang mee. Ook super handig dat er een mogelijkheid is om de miniversie te kopen, die trouwens ook vrij lang meeging. Ik zal het product zeker blijven gebruiken en hoop ook dat de poriën om mijn neus door de tijd heen verkleinen.

  Voor het kopen van het product had ik in september 2020 via de chat contact gehad met Julia. Ze was heel erg behulpzaam en klantvriendelijk.

  Beste Nazife, hartelijk dank voor je positieve review. Wat goed om te horen dat je huid zo is verbeterd na het gebruiken van onder andere onze best-selling 2% BHA Liquid! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan onze Skincare Experts uiteraard weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Paria Dhv - Fantastisch
  Ik heb de travel size van dit product gekocht. Ik heb een gevoelige en combinatie huid. Het zorgt ervoor dat mijn poriën kleiner ogen. Mijn huid voelt na het gebruik van dit product, zacht en fijn.

  Beste Paria, bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat deze exfoliant je zo goed bevalt! Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Britt - Heel tevreden
  Ik heb om te beginnen de mini besteld om te zien of dit de juiste keuze ging zijn voor mij.
  Na een aantal weken ben ik overtuigd! Vooral op mijn voorhoofd is er veel verschil te merken. Ervoor altijd veel bultjes en puistjes, nu is mijn huid veel gladder. Enkel nog steeds wel vettig, maar ik gebruik nog steeds dag/nachtcreme van een ander merk. Nu heb ik dit ook van deze website besteld, dus even afwachten of de andere producten ook zo goed helpen.

  Beste Britt, Wat fijn dat de Skin Perfecting 2% BHA liquid jou zo goed geholpen heeft. Mocht je advies nodig hebben over een geschikte dag en nachtcreme kan je altijd even contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Manon - Paula's Choice Customer Care Team
  T H - Allergische reactie
  Kreeg een allergische reactie. Mijn huid werd helemaal rood en branderig. Nadat ik mijn gezicht een paar keer hebben gewassen met heet water was het gelukkig wat minder.

  Beste Tze, Wat vervelend dat je een alergische reactie hebt gehad op onze Skin Perfecting 2% BHA liquid exfoliant. Ik neem even persoonlijk contact met je op. Met vriendelijke groet, Manon - Paula's Choice Customer Care Team
  Marjolein - Eindelijk weg
  Ongeveer vijf jaar heb ik een gerstekorrel gehad onder m’n oog. Het ding zat me heel lang dwars, want het ziet er niet heel mooi uit, maar ik heb het nooit weg laten halen. Ik gebruik nu ongeveer een maand dit product en ik had wel eens gelezen over dat het helpt tegen gerstekorrels, maar nooit verwacht dat ze ook volledig weg zouden gaan. Mijn huid is wel droger (gebruik het alleen in de avond) en dan overdag een goede hydraterende crème gebruiken. Dit product heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen!

  Beste Marjolein, wat fijn om te horen dat de exfoliant je van jouw gerstekorrel af heeft geholpen! Indien deze exfoliant je huid wel ietsjes droger maakt, kun je ook eens de Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant proberen. De lotion variant hydrateert de huid namelijk direct! Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Arline Versluis - Slechte ervaring
  Na gebruik een allergische reactie. Allemaal blaasjes en bulten. Mijn huid voelt verbrand aan. Ik had een patch test gedaan maar daar kreeg ik geen reactie van. Ik raad dit niet aan want het is een hele actieve stof en kom voorlopig niet meer van deze bulten af.

  Beste Arline, Wat vervelend om te lezen dat je een allergische reactie hebt gehad van onze skin perfecting 2% BHA liquid exfoliant. Ieder mens is uniek en dat betekent dat iedere huid anders kan reageren op een verzorgingsproduct, of een combinatie van meerdere verzorgingsproducten. Ik neem even persoonlijk contact met je op om je verder te helpen. Met vriendelijke groet, Manon - Paula's Choice Customer Care Team
  Sanne - Geen resultaat
  Ik gebruikt dit product al meer dan 4 weken maar er is niks veranderd. Het enige verschil is dat mijn huid er erg droog van word. Geen aanrader dus..

  Beste Sanne, De tijd die het duurt voordat je verbetering ziet kan per persoon variëren. Het hangt mede af van de conditie van de huid of (de mate van) het huidprobleem dat je wilt verbeteren, en daarnaast van de manier waarop je een product gebruikt. Sommige gebruikers zullen direct resultaat zien, terwijl anderen pas verbetering zien na een paar weken of zelfs maanden. De ingrediënten in Paula’s Choice producten hebben hoe dan ook een positief effect op de huidconditie. Ze gaan o.a. schade door vrije radicalen (bijvoorbeeld door zon, milieuvervuiling of roken) tegen en helpen je huid beter te laten functioneren. Met vriendelijke groet Manon - Paula's Choice Customer Care Team
  V - Vrouw - Geweldig product.
  Heel blij mee, mijn huid straalt en vriendinnen vragen wat my secret is. Weet je wat leuk is, mijn nichtjes van 24 en 21 vroegen het ook en toen ik Paula's choice noemde bleken ze het al te kennen en jullie producten super te vinden. De een gebruikt de AHA exfoliant en de ander de BHA. Ze studeren nog dus voor hun een beetje aan de dure kant :-)) maar ik kan geven als cadeautje geven.
  Liset - Twijfelend
  Ik gebruik dit product nu sinds begin april:
  Mijn huid wordt na een halve dag nog steeds vet(ter) net zoals voor ik met dit product startte. Rond mijn menstruatie krijg nog steeds plekjes, die ook niet minder zichtbaar worden of weg gaan bij het gebruik van dit product. In de rest van de maand heb ik iets minder plekjes dan normaal, maar nog steeds heb ik plekjes.

  Customer Care: Wat jammer om te horen dat dit product (nog) niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd! We raden je aan hierover contact op te nemen met onze klantenservice voor verder advies.
  Carolien - Goede exfoliant
  De exfoliant werkt erg goed. Voorheen had ik altijd last van puistjes en bultjes op mijn hele gezicht. Nu nauwelijks nog last meer van en ik merk dan mijn huid ook rustiger is.
  Alleen 1 minpunt is de fles zelf. Ik heb weinig vloeistof elke dag nodig en door de opening van het flesje gaat er nog wel eens wat vloeistof verloren, wat jammer is. Ook lekt het flesje.
  Shanan - Eindelijk iets dat werkt!
  Heel fijn product! Ik merk duidelijk een verschil en mijn dermatoloog keurde dit product ook goed dus ik ben er blij mee.
  Hed - Geweldig
  Jaren lang worstel ik al met een onrustige huid. Ik heb allerlei testers geprobeerd maar by far het best werkzaam is dit product. Ik gebruik het samen met een exfoliating gel ook p.c. en een dagcreme van een ander merk welke een spf 50 en salicylzuur bevat. Ik heb nog nooit zo een rustige huid gehad en ook zacht. Ik twijfel nu de gel te proberen, zie dezelfde ingrediënten, maar daar is geen tester van, helaas.
  Lida - Geen resultaat
  Echt jammer voor mij is erger geworden

  Beste Lida, wat vervelend om te horen dat je onzuiverheden zijn verergerd na het gebruiken van de exfoliant. Omdat BHA in olie oplosbaar is, exfolieert het ook in de poriën en helpt het de huidcellen sneller om te zetten. Dat soort exfoliatie kan onder bepaalde omstandigheden tot meer puistjes leiden. Geef de BHA-exfoliant ten minste een maand de tijd voor een- of tweemaal daags gebruik voordat je beslist of het voor je werkt of niet. Ik zal persoonlijk even contact met je opnemen om je verder te helpen. Met vriendelijke groet, Chantal - Paula's Choice Customer Care Team
  Birgit - Dit werkt!
  Na jaren lang vanalles geprobeerd te hebben kwam ik bij dit product uit. Binnen enkele dagen merkte ik verschil, mijn gecombineerde huis voelde rustiger, zachter en gladder. Mijn poriën zijn minder opvallend en mijn rosecea is ook minder. Het is geurloos en smeert makkelijk. Mijn makeup houdt erna ook goed. Ik heb het ook op mijn rug gesmeerd, ook daar zijn alle puistjes nu weg. Ik kan het haast niet geloven, wat een topspul!
  Loes - Werkt voor mijn huid echt top!
  Echt een goede aanvulling op mijn PC skincare routine! Ik merk echt veel verschil. Enige nadeel is dat het flesje lekt en dus altijd recht op moet staan wat erg lastig is met vervoeren.. Bij een weekendje weg moet ik deze stap dus missen en dat merk ik meteen aan mijn huid!

  Customer Care: Het spijt me te horen dat je product heeft gelekt tijdens het reizen. Helaas is het bij een geopend product bij sommige verpakkingen moeilijk te voorkomen dat het tijdens vervoer gaat lekken, met name wanneer de flacon niet rechtop kan blijven staan en/of bij luchtdrukverschillen in het vliegtuig.
  Marieke - Uitstekende exfoliant
  Heel fijne exfoliant die echt werkt! Ik heb een normale tot droge huid met hormonale acne. Die onderhuidse ontstekingen zijn dankzij dit product helemaal verdwenen. Enige minpunt vind ik de beschrijving van het product. Ik snap echt niet dat PC zegt dat je dit 1 tot 2 keer per dag moet gebruiken. Exfolianten zijn niet voor dagelijks gebruik, zeker niet voor de droge huid! Ik gebruik het nu 3x in de week en dat is echt voldoende. Vaker gebruiken geeft niet meer effect, wel meer irritatie.

  Customer Care: Hartelijk dank voor je feedback. We zoeken voortdurend naar manieren om onze producten te verbeteren. We zullen de informatie doorsturen naar het productontwikkelingsteam. Hoe vaak je de exfoliant kunt gebruiken verschilt heel erg per persoon, soms is het even zoeken om uit te vinden welke frequentie het beste voor jou werkt.
  MB - Topper!
  Veel rustigere en stralendere huid sinds het gebruik hiervan. Ik heb door dit product veel minder last van ontstekingen. Echt een topper!
  GT - Voor mij werkt het
  De laatste 1,5 jaar heb ik na mijn pubertijd ineens een zeer onzuivere huid. Ik heb van alles geprobeerd; goedkope drogisterij producten tot aan dure creme’s en exfolianten van de welbekende winkelketen. Niets heeft geholpen. Ik was ten einde raad en ben langs de huisarts geweest. Die verwees mij door naar een huidspecialist. Zelf heb ik ondertussen meerdere malen een derma-pen behandeling gehad. Niets werkte! Totdat ik door een youtuber genaamd Beautygloss dit product tegenkwam. Ik wist niet wat ik kon verwachten, aangezien de meeste youtubers alleen voor het geld bepaalde producten promoten. Toch wilde ik het proberen. Nu zijn we 1,5 maand verder en mijn huid is egaler als ooit tevoren. Ik kan het bijna niet geloven. Deze exfoliant gebruik ik in combinatie met de anti-aging gezichtsreiniger, skin balancing toner en voor overdag sluit ik af met een spf50 dagcreme. Al met al raad ik deze producten zeker aan!!
  Dèni - Echt super!
  Paulas choice werkt echt fantastich ik gebruik het pas ( 3 ? )dagen en me verkleuringen zij zichtbaar minder geworden. Ook zijn de onderhuidse bobbeltjes drastisch kleiner geworden, niet weg maar wel verminderd ! En dat in niet eens 3 dagen!! Ik was verbaasd dat ik vanochtend wakker werd en er niet uitzag als een zombie 😅😍
  Kimberly - Een Wonder
  Ik had super veel last van talgbultjes op mn voorhoofd. Ik probeerde letterlijk alles, clearasil gebruikt, the ordinairy, clinics maar niks hielp. Totdat ik deze 2x per dag op mn voorhoofd insmeerde en ze zijn allemaal weg!! Het duurde ongeveer een maandje, omdat je huid er aan moet wennen maar t is het zeker waard!! Zelfvertrouwen met 80% gestegen.
  Andrea - Nog weinig verschil
  Ik merk er nog niet veel van. Ik gebruik dit product nu een week of twee en breng het aan voordat ik ga slapen (daarna nachtcrème). Ik heb een onrustige huid (vooral wangen) met kleine witte pukkeltjes en ook wel mee-eters. Ook grote poriën. Ik hoopte dat dit product mijn huid minder vlekkerig en rustiger zou maken.

  Customer Care: Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring, en het spijt ons te horen dat dit product niet voldeed aan je verwachtingen. Het kan per persoon verschillen hoe lang het duurt voordat je resultaat ziet, echter houden wij gemiddeld een periode van 4 tot 6 weken regelmatig gebruik aan. Het kan dus nog iets langer duren voordat je resultaat gaat zien! Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt.
  Rachel van Wingerde - Mijn allerbeste verzorgingsproduct!
  Mijn gevoelige huid met rosacea is hier enorm van opgeknapt. Geen ontstekingen en bultjes meer en mijn huidstructuur lijkt fijner. Het is mijn belangrijkste en beste huidverzorgingsproduct!
  Giulia - Wondermiddel!
  Ik hoorde van veel mensen dat deze BHA exfoliant echt een wondermiddel is. Ik heb een erg gevoelige, droge en acne-prone huid. Een super combinatie, zoals je ziet. Dus ik vroeg me af of deze exfoliant misschien iets was voor mij. En ja, zeker! Het zorgt ervoor dat mijn poriën kleiner ogen. Bovendien heb ik veel minder last van puistjes. Ook bij onderhuidse puistjes smeer ik dit middel erop. Het zorgt ervoor dat de onderhuidse puist binnen 2-3 dagen van zelf weggaat. En dat zonder pigmentvlekken achter te laten! Echt super. Bovendien gebruik ik het middel zonder wattenschijfje, maar gewoon 3-4 druppeltjes op mn palm laten vallen, palmen wrijven, en dan deppen op mijn hele gezicht. Zo gaat het product veel langer mee!
  Cheyen - Super huid
  Super spul dat mijn huid rustig houdt. Mijn huid voelt na het gebruik van dit product, zacht en fijn aan en laat een goed gevoel achter!
  Jir - Geweldig!
  Ik heb 2 weken geleden de travel size van 30ml gekocht, maar wat een verschil! Altijd last van (cystic) acne op mijn kin en grote poriën op mijn neus maar deze zijn zo hard verminderd! Mijn huid voelt zo zacht en kalm, echt een aanrader!
  V - Vrouw - Super product
  Echt een aanwinst voor mijn huid. Van nature ben ik gezegend met een goede gladde elastische huid. Maar dit product laat mijn huid echt stralen. Via een vriendin kreeg ik de tip en werkelijk TOP! Bedank Paula's Choice, ga zo door.
  Julia Persoon - Top spul
  Ik gebruik sinds kort de producten van PC. Buiten dat m'n huid wat rustiger is, word ik sinds het gebruik van deze producten ook veel sneller heel bruin! Natuurlijk een pluspunt maar ik vraag me af of het komt door de exfoliant?? Ik gebruik de toner, exfoliant en hydraterende nachtcrème
  Natasja - Geen verschil na 2 maanden
  Ik zie weinig tot geen verschil na 2 maanden elke dag gebruikt te hebben.

  Customer Care: Hallo, hartelijk dank dat je jouw ervaringen met ons hebt gedeeld. Wat jammer dat het product niet bevallen is, we raden je aan contact op te nemen met onze klantenservice voor verder advies.
  Benthe - Schilferige en rode huid
  Een tijdje geleden dit product gekocht en ondanks dat het de eerste weken wel wat voor mijn huid deed werd het later alleen maar erger. Ik heb nu ongeveer een halfjaar lang van een hele onrustige huid en ben begonnen met dit product op aanraden van een vriendin. Na uitzoeken hoevaak ik dit product moest gebruiken ben ik gaan kijken wat het voor mijn huid doet. Ik heb het idee dat het de huid heel droog maakt waardoor alles gaan schilferen, wanneer dit ervoor zorgt dat de puistjes verdwijnen had ik dat ervoor over gehad maar dit maakt het alleen maar erger. Dus naast de puistjes die ik bleef houden werd mijn huid vuurrood en schilferig. Ik gebruik dit product nu niet meer en mijn huid is gelukkig niet meer zo rood en droog, van de onzuiverheden ben ik helaas nog niet af.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van je ervaring en ongemak. Hoewel Paula’s Choice producten ingrediënten bevatten waarbij de kans op irritatie zo klein mogelijk is, is overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten helaas nooit helemaal uit te sluiten. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice voor verder advies.
  Linde - Wauw
  Echt top. Mijn huid was helemaal uitgebroken door hormonen, toen ik dit product ging gebruiken is de huid super snel geheeld en de roodheid verdween veel sneller dan normaal
  Rebecca - Werkt niet echt
  Dit product doet helaas niks voor mij. Gebruik het al twee maanden twee keer per dag op mijn gezicht en zie geen verschil met hoe het ervoor uitzag.

  Customer Care: Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring, en het spijt ons te horen dat dit product niet voldeed aan je verwachtingen. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice voor verder advies.
  Mitra - Gladde huid zonder onzuiverheden
  Ben eerst begonnen met 1-2 x per week. Nu gebruik ik het om de dag. Letterlijk nooit meer een puistje. Als ik het een tijdje niet goed smeer merk ik gelijk dat ik weer onzuiverheden krijg. Het geeft je huid echt een mooie glans en gladde look. Heb hier ook complimenten over gehad. Zelf doe ik het op een watje, het gaat ook mega lang mee heb m nu ong 10 maanden! Perfect voor mijn gecombineerde huid!
  Inge - Bultjes op wangen
  Hallo, ik gebruik dit voor mn puistjes en om mijn huid een even kleur te laten krijgen. In het begin kreeg ik in de t-zone meer puistjes maar daar krijg ik altijd puistjes, dat is nu genezen. Alleen op mijn wangen waar het altijd rood is, kreeg ik ineens heel veel kleine bultjes.. hier krijg ik normaal zelden een puistje. Het zijn ook niet echt pukkels maar bultjes zonder wit puntje. Ze jeuken soms ook, dus ik heb gestopt met het gebruiken op mijn wangen. Kun je ook deels allergisch zijn voor dit product, dus op de t-zone niet maar wel op je wangen?

  Customer Care: Bedankt voor het delen van jouw ervaring met dit product! Het spijt ons te horen dat je op je wangen last hebt van jeukende bultjes. We raden je aan contact op te nemen met onze klantenservice zodat zij je van advies kunnen voorzien.
  Emsal - Mijn huid werd juist erger
  Mijn huid werd rood en ik kreeg veel bultjes en puisten door deze exfoliant .Ik gebruikte het voor mijn mee-eters en ik zie geen verschil en ik had geen puisten en mijn gezicht staat nu vol.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van je ervaring met de exfoliant. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice voor verder advies.
  Merel - Fijn product
  Ik heb dit product nu ongeveer 2 weken in gebruik, en ben het meteen 1 keer per dag ('s avonds) gaan gebruiken. Ik vind het een ontzettend fijn product, het maakt mijn huid gladder en irriteert niet. Een aanrader!
  Angela - Mvr
  I bought the sample size of this product and I’ve used this for 2 weeks (use every 3 days) now and I’ve got a couple pimple after 2 weeks. The last time I got pimple was years ago when I was still pregnant, I don’t know if this is suppose to happen, just not very pleased with the result.

  Customer Care: Thank you for your review, I'm sorry to hear of your discomfort and experience. Because BHA is oil-soluble, it exfoliates not only on the surface of skin, but also inside the pore lining. That kind of exfoliation can trigger a mass exodus of inflammatory substances and oil that, under certain conditions, can create more breakouts. I will contact you personally about this.
  Anisha Shanaija - Schilferig?
  Ik hoorde vaak dat dit product werd aanbevolen en ik had er ook echt vertrouwen in, maar mijn huid zonder dagcreme of olie is door dit product erg droog en schilferig geworden. Mijn poriën zijn er een beetje kleiner van geworden, maar ik heb nog steeds oneffenheden op mijn gezicht. Ik gebruik dit product nu ongeveer 2 weken en hoort dit bij het proces of is het slecht en wat kan ik er tegen gebruiken?

  Customer Care: Hartelijk dank voor je feedback over het gebruik van de Skin Perfecting 2%BHA liquid exfoliant. We adviseren om een BHA exfoliant minimaal een maand regelmatig te blijven gebruiken om goed het resultaat te kunnen beoordelen. Mocht het zo zijn dat de conditie van je huid niet verbetert, dan kan het zijn dat dit product niet geschikt is voor jouw huid en helpen we je graag bij het vinden van een alternatief.
  Zana - Rood & geïrriteerd gezicht
  Het product gekocht in test formaat met veel goede moed. Na 1 keer te gebruiken zag heel mijn gezicht zeer rood en geïrriteerd. Het product is geen aanrader indien je een gevoelige huid hebt.

  Customer Care: Hartelijk dank voor je review. Het spijt ons te horen dat dit product niet geschikt is voor jouw huid. We raden om even contact op te nemen met onze klantenservice.
  Kornelija Rekasiute - Burnt my skin
  It burns my skin and makes it really red. I dont think i can use it because its irritating reaction. I hooped zo badly that this product would help to solve my problem with periorialis dermatitis.

  Customer Care: Hi, and thanks for letting us know of your experience - we're sorry to hear this didn't work for you! We encourage you to contact our customer service department about your reaction.
  Qendresa - Wau
  Ik weet niet of ik het me inbeeld maar wat een product!
  Ik had em eindelijk aangekregen na lang wachten en toen ik em avonds gebruikte en de volgende ochtend wakker werd leek het wel alsof mijn huid al een stuk beter werd !
  Ik heb namelijk last van puistjes en rode vlekken
  En die zijn op mijn voorhoofd al gewoon weg!
  M - Snelle werking
  Na een dag al resultaat. Ik heb een hele onrustige huid; acne prone . Er is geen dag dat ik niet minstens een pijnlijke puist krijg, na de eerste dag van gebruik geen nieuwe puist bij. 5 dagen verder geen pijnlijke puisten meer en textuur verbeterd.
  Amy - Zo fijn product!
  Ik heb last van rosacea type 2, dus rode bultjes en vlekjes op vooral mijn wangen. Ik gebruikte eerst de exfoliant van de Calm-serie. Dat werkte al wel goed maar merkte dat de bultjes nog niet helemaal weg waren. Ik gebruik deze exfoliant nu twee weken en merk al zo'n groot verschil! Bultjes heb ik helemaal niet meer, alleen nog wat rode vlekjes. Mijn huid is wat gevoelig maar zelfs daar reageert deze exfoliant dus goed op (alleen wat schilfertjes aan het begin)! Ben heel dankbaar dat ik dit product heb gevonden.
  Ruby - Geen verschil
  Ik heb het product nu ongeveer 1,5 week gebruikt en ik heb geen enkel verschil gemerkt met voorheen. Om deze reden probeerde ik het op te bouwen door het ‘s morgens en ‘s avonds te gebruiken, echter had dit ook geen effect op mijn huid. Het product zou ik hierom niet aanraden, gezien de prijs en het resultaat.

  Customer Care: Het spijt ons te horen dat je niet het gewenste resultaat ziet. De tijd die het duurt voordat je verbetering ziet kan per persoon variëren. Het hangt mede af van de huidconditie en (de mate van) het huidprobleem dat je wilt verbeteren. We raden aan een exfoliant 3-4 weken regelmatig te gebruiken om het resultaat goed te kunnen beoordelen.
  Anna - super!💪🏼
  De eerste dag toen ik het opbracht voelde mijn huid gelijk al beter, maar na een tijdje kreeg ik steeds meer last van bultjes oa op mijn wangen, kin en voorhoofd. (Waar ik al last van had maar met mindere mate.) omdat ik al ongelofelijk veel middeltjes heb gebruikt en niets goed werkte, bleef ik doorgaan met deze exfoliant. En nu na 3 weken ongeveer is mijn huid echt verbeterd, het straalt en bijna al mijn puistjes zijn verdwenen. Op mijn voorhoud heb ik echt nog het minimale en verder nergens last van! Echt Geweldig.
  Lies - 1 woord: fantastisch
  Sinds 1,5 jaar loop ik met acne en het werd met de dag erger. Vele afspraakjes verder bij de huidtherapeut, zag ik niet het resultaat wat ik had gehoopt. Ik had al eerder gebruik gemaakt van een exfoliant van PC, maar mijn huid reageerde daar niet goed op. Ik bestelde deze exfoliant in de mini variant. Aan het begin werd mijn huid een stuk onrustiger, maar nu na ongeveer 2 weken is mijn roodheid helemaal verdwenen. De littekens én acne zijn minder geworden. Ik voel mij een stuk zelfverzekerder en ik ga dit product zeker in full size bestellen!! Aanrader voor iedereen.
  More reviews Less reviews
 • Ingredients

  What are the key ingredients?

  Salicylic Acid/BHA
  Primarily an exfoliant, helps to shed dead skin on the surface and inside the pore, therefore effective for reducing breakouts and blackheads. It also has soothing properties.

  Green Tea Extract
  Possesses potent antioxidant and skin-soothing properties and has impressive research in terms of its many benefits for skin, including anti-ageing properties.

  Methylpropanediol
  Can enhance the absorption of ingredients such as salicylic acid. It also has hydrating properties that can leave a smooth, dewy finish on skin.

  Ingredients:
  Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Polysorbate 20 (stabilizer), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin calming/antioxidant), Sodium Hydroxide (pH balancer), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Phenoxyethanol (preservative).

 • Faq

  Good to know before you start using your exfoliant.

  It is best to gradually build up use of a BHA product. Start by using your exfoliant once every other day and then increase usage to once or twice daily based on your skin’s response. You need to experiment a bit to see what suits your skin best. During the day, always use a moisturiser with a broad-spectrum sunscreen rated SPF 30 or greater. Your skin will in fact be slightly more sensitive to sunlight when using an exfoliant, so the chance of sunburn and sun damage is slightly higher.

  What's the difference between the 2% BHA Liquid and the 2% BHA Gel?

  First, texture: One is a fluid with a toner-like consistency, the other is a thicker, clear gel. Both contain the same amount of salicylic acid, though the 2% BHA Liquid contains an ingredient that allows the salicylic acid to penetrate faster and further. With the 2% BHA Gel formula, you're getting a slower release of salicylic acid. Both are great options for treating acne, blackheads, and signs of ageing. Both are suitable for all skin types but best for normal to oily or combination skin.

  The Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant feels a bit sticky/greasy on my face. Why is that?

  If the BHA is feeling sticky, you are probably using too much product. The average amount needed is the size of a small coin, and it’s best to apply it in a thin layer. The ‘greasy’ feel can be attributed to the high levels of glycol in this product (glycol helps the BHA penetrate the surface layers of skin and also works as a water-binding agent). If you live in a humid, moist climate, this effect will be more pronounced and, if too much product is used, can create a ‘greasy’ feel on the skin.

  At what point after my laser and/or peel procedure can I begin using my BHA exfoliant again?

  First, we urge you to follow the post-procedure instructions your doctor or nurse provided. Otherwise, our general advice is to begin using your BHA again as soon as possible. Or, if your skin seems extra-sensitive, you may want to wait and apply the BHA exfoliant a few days post-procedure. Salicylic acid is an excellent anti-inflammatory ingredient that can enhance the skin's natural healing process as it works to reduce post-procedure redness.

  Is there another Paula's Choice product which is similar to the Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant?

  Our Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant has the same formula to our Clear Extra Strength Anti-Redness Solution Exfoliating 2% BHA.

 • Expert Advice

Complete your routine

Routinefinder

Research

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 General Physiology and Biophysics, September 2013, issue 3, pages 347-59 Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-994 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461