• Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel Full size
 • Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel Full size
 • Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel Sample
https://www.paulaschoice.nl/en/skin-balancing-invisible-finish-moisture-gel-full-size-3400.html

Skin Balancing Moisturiser

(49)
 • This gel moisturiser absorbs quickly to give a matte finish, without clogging pores.

 • Skin Type: Combination skin, Oily skin
 • Concern: Breakouts , Blackheads , Enlarged pores
 • Ingredients: Oat Extract , Glycerin , Niacinamide/Vitamin B3 View all
 • Routine: Moisturizer PM
€ 32,00

Product out of stock

Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel Full size

Skin Balancing Moisturiser

Full size
€ 32,00
This product is sold out at the moment. Fill in your email address below and we'll gladly send you an email as soon as it is back in stock!

Your email address is under protection by our GDPR standards.

 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • What does it do?

  Weightless hydration for oily, combination skin.

  This silky-smooth gel moisturiser for oily skin provides essential hydration for refreshed, smooth and balanced skin. The weightless formula delivers skin proven antioxidants and niacinamide to protect skin from environmental stressors and minimise the appearance of pores.

 • Key Features

  Balances skin

  Light lotion, does not feel oily

  Suitable for breakout-prone skin

 • How to use

  A night moisturiser is the last step in your evening routine.
  Apply the moisturiser liberally to your face after cleansing, toning, exfoliating and applying an antioxidant serum or targeted treatment .

 • Reviews

  (49)
  Already own it? Log in to write a review

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

  Ankie - Luchtige structuur, iets weinig voedend
  De structuur van de crème is heerlijk, makkelijk uitsmeerbaar en weinig nodig. Ik gebruik deze na de 2% bha exfoliant en de skin balancing toner en vind dat hij net te weinig voedt, mijn huid voelt wat trekkerig (combi huidtype). Bij 2 laagjes smeren is dit wel beter, maar ik zou deze niet opnieuw aanschaffen.

  Customer Care: Dank voor je feedback, jammer dat deze net te weinig hydraterend is voor jouw huid. Probeer eens de Clear Oil-Free Nachtcrème of de Water-Infusing Electrolyte Nachtcrème, misschien een betere optie voor jou!
  Imke - Heerlijke nachtcreme!
  Deze crème is één van mijn PC favorieten: de textuur is heerlijk, de crème trekt snel en goed in, laat geen (vettig) laagje achter op mijn huid en maakt mijn huid poezelzacht. Deze nachtcrème houdt mijn huid rustig, ik heb stukken minder last van mee-eters en verstopte poriën. Mijn huid voelt gevoed, gehydrateerd en schoon. Dit is een absoluut blijvertje voor mij!
  Minne - Luchtige nachtcrème
  Heerlijke luchtige nachtcrème, voedt mijn huid maar verstopt niet. Lekkerder qua textuur in de zomer, maar ook in het najaar niet verkeerd, dan alleen nog wat extra voeding nodig.
  Tiffany - Fijne textuur maar doet niets tegen onzuiverheden
  Ik heb vele nachtcrèmes geprobeerd, maar deze werkt tot nu toe bij mij het beste. De textuur van de crème is erg fijn en trekt snel in! Mijn huid voelt erg zacht aan terwijl ik normaal na het reinigen een trekkerige gevoel heb. Tegen het glimmen vind ik dit echt een top crème, ik gebruik hem daarom soms ook overdag zodat mijn make-up mooi zit. Ik ben met mijn gecombineerde huid zeker te spreken over deze creme. Enige minpunt is als ik last heb van onzuiverheden dat de crème hier geen verbetering in geeft, dan gebruik ik de nachtcrème van de clear collectie.
  Mette - Doet niks voor mijn huid
  De textuur is fijn, daarom twee sterren, maar het doet helemaal niets voor mijn huid. Mijn vette huid wordt er ook niet beter op.

  Customer Care: Hi Mette, wat jammer dat het geen match was.
  KH - Te veel siliconen voor mijn huid
  Wanneer ik deze creme gebruik voordat ik mijn makeup doe, zit mijn makeup veel mooier. Maar ik ben er door deze creme ook achter gekomen dat ik niet tegen siliconen kan, en dat wanneer ik deze gebruik, dat ik een paar dagen later onder de puistjes zit. Dus als je tegen siliconen kan, is dit een hele fijne crème, maar voor mij is het helaas geen succes.

  Customer Care: Wat jammer dat deze crème niet geschikt blijkt te zijn voor jouw huid. Het is lastig te achterhalen waar je huid op reageert, siliconen zijn over het algemeen geen probleem, maar elke huid is uniek en kan weer anders reageren op bepaalde ingrediënten. Neem voor advies gerust contact op met de klantenservice.
  Senna - Nare geur!
  Gelukkig heb ik een eerst een sample besteld. Want de geur is echt heel naar en vies. Het stinkt gewoon. Zo wil ik absoluut niet ruiken, ook vind ik de creme niet voedend genoeg. Jammer.

  Customer Care: Zeker jammer dat je de geur onprettig vindt. We gebruiken geen irriterende geurstoffen in onze producten, je ruikt dus de geur van de (natuurlijke) ingrediënten. Deze geur kan variëren en iedereen ervaart dat weer anders en kan in het begin even wennen zijn.
  Cathy - Zacht en fris!
  Ook een volle tube aangeschaft na het proberen van samples. Heerlijk fris! Een gel die wat dikker is maar ook snel intrekt.
  Ayse - Breakout? Allergisch?
  Gisteravond heb ik dit product gebruikt en het eerste wat me opviel was dat het heel snel introk en meteen begon te kriebelen. Ik wist niet zeker of dit zo hoorde dus ik liet het er maar op zitten.
  Toen ik wakker werd keek ik in de spiegel en zag dat mijn huid vol was met kleine rooie mini pukkeltjes. Ik durf het nu niet meer te gebruiken.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van je ervaring. Iedere huid kan weer anders reageren op bepaalde ingrediënten of producten. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies!
  Lotte - Lichte, fijne nachtcreme
  Ik heb 1,5 jaar gezocht naar producten tegen mijn glimmende gezicht, maar niets hielp. Totdat ik bij de producten van Paula's Choice uitkwam. Deze nachtcrème is heel licht en trekt snel in. In de ochtend voelt mijn huid nog steeds mat aan (eerder had ik altijd last van een glimmend gezicht als ik wakker werd). Ik gebruik dit i.c.m. de gezichtsreiniger, toner en de dagcrème, allen voor de gecombineerde huid. Mijn gezicht blijft de hele dag nu heel mooi mat.
  tina - Super!
  Super wonder product. Je doet lang met de tube daardoor geef ik 5 sterren ongeacht prijsverhoging.
  Patricia - Heel goede nachtcrème!
  Ik heb een gecombineerde huid en gebruik deze nachtcrème de ene dag en andere dag de Calm nachtcrème. De gel smeert goed op en trekt snel in, mijn huid is heel zacht en heeft geen vet gevoel. Enkele keren per week doe ik ook nog het Radiance renewal mask erover. Ik vind dit een prima nachtcrème! Ik vind het wel spijtig dat de Hydralight producten niet meer verkrijgbaar zijn, maar ik vind deze crème een goed alternatief. Paula's Choice producten zijn inderdaad duurder geworden, maar in de producten zit ook alles wat je huid nodig heeft, wat bij andere merken meestal niet het geval is! Voor 60 ml nachtcrème vind ik de prijs zeker niet duur. Voor de Nederlandse website er was waren de producten goedkoper maar waren de verzendkosten enorm duur. Nu betaal ik geen verzendkosten!
  Edward - Doen !
  Als je een normaal tot vette huid hebt zoals ik, dan beveel ik deze "crème-gel" ten zeerste aan. Dit is mijn nachtcrème. Wel gebruik ik altijd vooraf de lotion en serum van dezelfde lijn. Doe dit vooral, zodat je voorkomt dat je het idee krijgt/hebt meer nodig te hebben. Als je het aanbrengt in omschreven volgorde, dan bemerk je in de ochtend dat je huid 's-nachts meer dan voldoende voeding heeft ontvangen. Een BHA of een AHA is inpasbaar. Het is maar waar je voorkeur aan geeft. Ik ben niet snel van de 5 sterren. 4 sterren verdient dit product Absolutly! Geniet ervan. Edward.
  E.R. - Mijn beoordeling
  Oké, ik heb al eerder een beoordeling gegeven op een ander geweldig product van Paula's Choice. Over dit product het volgende: Ik mag er eigenlijk nog geen echt oordeel over vellen, omdat ik een sample heb gebruikt. Voor de nacht gebruik ik de moisturizer "Hydrator" van de Resist-lijn voor de normale tot vette huid. Deze gel-crème komt dicht in de buurt van voornoemd product. Geen enkele irritatie! - Ik wil nog reageren op de beoordeling van Giliam. Zij meldde terecht dat binnen 2 jaar tijd er een prijsstijging was van 25%. Uiteraard zullen hier onderbouwde redenen aan ten grondslag liggen. Ik zou ze nu kunnen benoemen, maar dat is net iets teveel moeite nu. Het is een rake opmerking van Giliam, omdat Paula's Choice zichzelf roemt om haar goede prijs -en kwaliteitsverhouding. In dit geval is waakzaamheid geboden, zodat Paula's Choice haar (dit) beleid handhaaft. Dat er een prijsstijging jaarlijks plaatsvindt is logisch.... Maar nimmer 25%. Ik weet dat er argumenten kunnen worden benoemd zoals bijvoorbeeld prijsstijgingen van grondstoffen en dat Amerika in prijs omhoog is gegaan. Ik hoop dat dit dan ook aan Paula's Choice USA wordt doorgegeven. 3 sterren voor dit product, maar het kunnen er misschien wel 4 worden.
  Nele - Heel tevreden
  Ik heb een gecombineerde huid, die heel goed reageert op deze dagcrème. Hij trekt snel in en voelt aangenaam op mijn huid. Ik kom met een tube makkelijk zes maanden toe, dus valt qua prijs ook mee. Ik gebruik hem meestal wel alleen 's ochtends. s'Avonds gebruik ik het serum met retinol.
  Giliam - Topproduct maar wordt steeds duurder!
  Zeer te spreken over dit project. Ik gebruik het al jaren, evenals de andere producten van Paula's Choice. Met name in de zomer erg prettig. In de winter combineer ik het product met een serum om net wat meer voeding te krijgen van de huid. Wel moet me van het hart dat ik me ernstig zorgen maak over de voortdurende prijsstijgingen van de producten van PC. Ik heb mijn bestellingen van de afgelopen jaren nog eens kritisch tegen het licht gehouden en constateer een schrikbarende prijsstijging van ruim 25% in 2 jaar tijd. Als deze trend zich door blijft zetten moet ik helaas afscheid gaan nemen van de producten van PC. Hopelijk blijft de klantwaarde voor PC leidend en niet de winstmarge.
  Yvonne - Werkt bij mij niet
  Had deze besteld in de hoop dat het mijn gecombineerde/vette huid meer zou hydrateren dan de hydralight moisturizer maar niets is minder waar. Mijn huid heeft schilfers en is droog, hij voedt mijn huid niet genoeg. Jammer smeert wel fijn uit, ben nog steeds op zoek naar een product bij Paula's Choice wat mijn droge plekjes in het gezicht hydrateert maar de vette gedeeltes niet vet laat zijn.

  Customer Care: Mocht je advies willen, raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice
  Franca - Fijne nachtcrème
  Ik hou wel van rijke crèmes, maar die passen vaak niet zo goed bij mijn gemengde huid. Deze crème is gelukkig niet een doorzichte gel, het lijkt een beetje ene gel-crème en dat vind ik prettig. Mijn huid ontwaakt 's morgens gebalanceerd, voelt overal hetzelfde (voorhoofd en wangen). Gewoon een prima nachtcrème.
  Suzan - Helemaal top!
  Ik gebruik vele verschillende crèmes van PC en dit is mijn uitgesproken favoriet als ik (extra) vocht aan mijn huid toe wil voegen. De substantie is een mengeling van crème en gel en smeert daardoor razendsnel en prettig uit. Resultaat: een langdurig heerlijk aanvoelende gehydrateerde huid. Gecombineerd met andere crèmes van PC versterkt de werking nog beter voor mijn gevoel. Ik denk dat er geen huid bestaat die deze crème niet lekker vindt!
  Wouter - Niet zo goed als de versie met SPF
  Een prima crème voor mijn T-zone (ik combineer hem met de Moisture Boost Moisturizer voor de drogere huid rond mijn ogen en wangen). Hij maakt mijn huid niet vetter, maar matteert helaas ook niet echt. Na een uur begint mijn huid weer te glimmen. Opmerkelijk genoeg doet de versie mét SPF dat wel. Die houdt mijn huid urenlang mat. Jammer dat Paula's Choice dat stofje niet ook in deze crème stopt. Dan zou hij super zijn. Ik heb namelijk niet altijd behoefte aan een crème met SPF.
  Claudia - Geweldig!
  Altijd al op zoek naar DE perfecte creme voor mijn gemengde huid en die heb ik nu gevonden! De creme smeert heerlijk, trekt snel in en mijn gezicht voelt heerlijk zacht! Voorheen gebruikte ik vaker een BB creme maar die heb ik nu niet meer nodig, mijn gezicht glimt niet en ik heb mede door het gebruikt van de exfoliant bijna geen puistjes / onzuiverheden meer.
  Anne - Niet voedend genoeg voor mij
  Het is een fijne crème qua structuur, maar voor mij niet voedend genoeg. Mijn huid bleef droog. Daarom nu de moisture boost besteld.
  Laura - goede hydratatie
  Ik gebruik deze gel nu een 2,5 weken. De creme trekt snel in en mijn huid voelt daarna lekker zacht. Ik gebruik het als nachtcreme. 's Ochtends voelt mijn huid nog steeds zacht. Of het verder veel voor mijn huid doet vind ik moeilijk te zeggen omdat ik ook flink exfolieer. Ik denk dat de combinatie van het exfoliëren en tegelijkertijd goed hydrateren mijn huid goed in balans houd.
  Marieke - Fijne crème
  Het idee van een gel als dag-/nachtcrème stond me in eerste instantie wat tegen. Uiteindelijk heb ik deze gel toch besteld omdat de crème die ik eerst probeerde niet geschikt bleek voor mijn huid. Ik heb er totaal geen spijt van gehad. De gel geeft mijn huid voldoende hydratatie, hij trekt snel in en laat een matte finish achter. Het enige minpuntje vind ik de verpakking. Door de brede vorm daarvan krijg je niet makkelijk de laatste restjes eruit als de tube bijna leeg is.
  Anikki - Perfection
  Ik ben nooit fan geweest van gels. Ik heb een gecombineerde, gevoelige en vochtarme huid, daarbij snel last van onzuiverheden. Vind daar maar eens wat voor. Ik had voorheen een crème welke redelijk werkte, maar mijn huid ging daar gigantisch van glimmen. Het was het enige wat werkte, maar Ik wil toch niet de rest van de leven daar mee zitten. Na een sample hiervan wist ik genoeg. Ik heb eindelijk een product gevonden welke matteert, mijn huid zacht maakt, voldoende hydrateert en verzorgd en onzuiverheden tegengaat. Deze gel is serieus super fijn om aan te brengen. Zeker een nieuwe aanwinst in mijn gezichtsverzorgingsroutine!
  Hannah - Niet geschikt
  Eerste instantie een fijne creme! Ik heb een gecombineerde huid met couperose, maar na een paar dagen werd mijn huid geïrriteerd en trekkerig. Blijkt dat je met couperose dit beter niet had kunnen gebruiken. Lastig om te bepalen waar je huid behoefte aan heeft., het is nu compleet ontregelt, op advies van costumer service gebruik ik nu wat samples de creme voor de zeer droge huid. Al met al ben je veel kwijt aan producten die ik nu kan weggeven maar waar ik nu mijn vriendinnen blij mee kan maken.
  Jessica - holy grail
  Heerlijk product gewoon voor mijn huid. Heb al aantal tubes er doorheen geknepen. Het maakt mijn huid zacht, niet plakkerig, hij is niet te vol, laat geen vette laag achter, het is gewoon echt perfect. Helemaal wanneer het kouder wordt en je huid net dat beetje extra nodig heeft is dit perfect. Dus ik raad dit product echt aan voor mensen die een gecombineerde huid hebben, ook wanneer het kouder wordt. Probeer gewoon een proefverpakking!
  Janneke - heerlijk
  Ik ben normaal geen fan van gels, maar deze voelt echt heel fijn. Naderhand voelt je huid echt lekker zacht en het trekt snel in. Soms heeft mijn huid wel iets meer nodig. Vooral op mijn wangen. Dan gebruik ik de moisture boost.
  Fleur - Super product!
  Hele fijne gel, mooi mat en zuinig in gebruik. Ik heb van alles geprobeerd voor mijn gecombineerde huid met vette zones maar deze blijft! Echt een aanrader, t-zone blijft ook mat gedurende de dag en voelt heerlijk zacht.
  Ellen - Tevreden maar vrij duur
  Ik gebruik al enkele jaren verschillende producten van de Skin Balancing-lijn. Ik ben een tevreden klant al is mijn gecombineerde huid nog steeds niet helemaal zuiver ondanks mijn leeftijd. Maar het is al veel dat mijn huid nu niet meer droog of trekkerig aanvoelt zoals soms het geval was bij het gebruik van andere (agressieve) producten.

  Wel jammer dat de prijzen van alle producten die ik gebruik blijven stijgen (praktisch bij elke bestelling - zit wel wat tijd tussen gezien ik grote bestellingen plaats om de verzendkosten te drukken). Ik vind de prijs voor de hoeveelheid van deze dagcrème dus best wel hoog, en bijkomend je ook nog verzendkosten moet betalen (voor Belgische klanten vallen de verzendkosten helaas niet weg bij een bestelling van meer dan 150 euro).
  Ook jammer dat er geen voordelen zijn voor trouwe klanten (zoals je bijvoorbeeld een voordeelkaart hebt in de meeste winkels/ bij sommige websites --> bij het behalen van x-aantal spaarpunten --> korting op volgende aankoop).
  Elke - Het is wat zoeken
  Volledig akkoord met het advies van Customer Care op de vorige beoordeling. Ik heb ook een gecombineerde huid. Ik had de proefverpakking van skin balancing besteld maar daar trok mijn huid op bepaalde plekken wel van. Advies gevraagd en duidelijk en compleet advies gekregen én ook gevolgd. Het is wat zoeken om de juiste produkten te combineren, maar nu ben ik vertrokken! Op de drogere gedeelten van mijn gezicht, smeer ik een heel klein beetje van de Recovery, Resist of Moisture lijn en zo is alles in balans. Wat deze Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel betreft vind ik de textuur zalig, zeker voor die iets vettere delen van de huid.
  Brigitte - niet volgens verwachting
  Helaas een miskoop, na een paar dagen te gebruiken heb ik allemaal schilffertjes op me gezicht en heb ik een grauwe onzuivere huid. hoewel ik wel een gecombineerde huid heb (vette t-zone en droge huid bij de wangen). Spijt dat ik gelijk een full size heb gekocht...Customer Care : Dank je voor jouw review en het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent. Bij een gemengd huidtype kan het lastig zijn om daarvoor een goede huidverzorgingsroutine te vinden.
  Het punt is dat de drogere gedeelten van het gezicht eigenlijk anders behandeld moeten worden dan de wat vettere gedeelten. De neus en/of de kin en/of het voorhoofd (de zogenaamde T-zone) hebben meer talgkliertjes dan de rest van het gezicht en zijn vaak iets vetter (met meer last van puistjes en/of onzuiverheden). De andere gedeelten van het gezicht zijn soms wat droger en/of schilferig. De problemen ontstaan vooral als men een gecombineerde huid als één huidtype benadert.
  Vele ingrediënten die geschikt zijn voor de T-zone zijn juist minder geschikt voor de wat drogere gedeelten en andersom. Om die reden is het vaak nodig om voor de verschillende gedeelten van het gezicht verschillende producten te gebruiken. Het is wel wat meer “gedoe” maar volgens Paula Begoun de enige manier om een gecombineerde huid beter in balans te brengen. Verder vereist het soms wel enig experimenteren om de meest geschikte producten te vinden. Onze customer care afdeling zal graag contact met je opnemen om te kijken welke alternatieven voor jou geschikt zullen zijn..
  Carien - Niet helemaal volgens verwachting
  Had hoge verwachtingen van deze gel omdat ik al jaren op zoek ben naar het juiste product voor mijn gevoelige gecombineerde huid. Maar ik kan er niet aan wennen; een gel als creme. Als basis voor mijn make-up vind ik hem niet zo fijn. En blijf droge plekjes houden. Misschien komt dit ook door de combinatie met de exfoliant gel? Deze heb ik daarom ook maar even in de kast gelegd. Gebruik hem nu alleen als nachtcreme, maar ik denk dat mijn huid een ander soort creme nodig heeft. Toch 3 sterren gegeven, want ik merk wel dat hij mijn T-zone goed matteerd.
  Customer care : Dank je voor het ons informeren over jouw ervaringen. Bij een gecombineerde huid raden wij doorgaans aan om de vettere gedeeltes van het gezicht anders te behandelen dan de droge gedeeltes.. De neus en/of de kin en/of het voorhoofd (de zogenaamde T-zone) hebben meer talgkliertjes dan de rest van het gezicht en zijn vaak iets vetter (met meer last van puistjes en/of onzuiverheden). De andere gedeelten van het gezicht zijn soms wat droger en/of schilferig. De problemen ontstaan vooral als men een gecombineerde huid als één huidtype benadert.
  Vele ingrediënten die geschikt zijn voor de T-zone zijn juist minder geschikt voor de wat drogere gedeelten en andersom. Om die reden is het vaak nodig om voor de verschillende gedeelten van het gezicht verschillende producten te gebruiken. Het is wel wat meer “gedoe” maar volgens Paula Begoun de enige manier om een gecombineerde huid beter in balans te brengen. Het is vooral belangrijk agressieve of irriterende producten te vermijden want die maken de zaak er meestal alleen maar erger op. Verder vereist het soms wel enig experimenteren om de meest geschikte producten te vinden.
  De Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel raden wij doorgaans aan om 's avonds te gebruiken en dan voor de vettere gedeeltes van het gezicht. Wij zullen u per post enige proefjes toezenden van onze Moisture Daily Restoring Complex SPF30, geschikt voor overdag voor de normaal tot droge gedeeltes van het gezicht en van de Skin Balancing Daily Mattifying Lotion SPF15 with Antioxidants (overdag) voor de vettere gedeeltes van het gezicht..
  Lisa - Heerlijke gel crème
  Ik ben dol op deze crème. Ik heb een gecombineerde huid maar buiten de T zone erg droog. Toch geeft deze crème voldoende hydratie en ik zie dat het na de reiniger kalmeert. Hij voelt ook heerlijk zacht aan n trekt snel in. Ik ben tevreden en vind het ook een aanrader voor anderen met een gecombineerde huid!
  Anne - De allerbeste
  Deze gel gebruik ik al jaren, en val er voortdurend op terug. Ik probeer Paula’’s nieuwe producten, als ze geschikt lijken voor mijn gevoelige combi-huid, maar kom altijd weer uit bij de skin balancing moisture gel. De stuctuur is heerlijk, en mijn huid voelt zijdezacht aan. Het enige wat eraan ontbreekt is een minerale zonnebescherming.
  De synthetische zonnebeschermingsproducten verdraagt mijn huid niet.
  Esmeralda - te licht
  is voor mij niet voedend genoeg, wel een fijne gel, ruikt goed, maar echt voor de wat vettere huid.
  Marieke - Top product
  Dit is echt een heerlijk product. Ik wisselde nogal eens van creme, omdat ze weinig deden. Met dit product stop ik niet meer. Het is een hele lichte gel, je huid voelt na het smeren superzacht aan. Ik ben er erg blij mee.
  AsianLady - Mooi mat
  Awesome!!!!
  Vooral als je een wat vettere t-zone hebt. Dit is perfect voor onder je foundation. Het trek goed in, niet plakkerig en geeft je een mooie matte finish. Ik was sceptisch..maar deze crème is echt fantastisch. ECHT probeer het!! Als je deze niet voedend genoeg zou vinden, raad ik je aan om een lekkere serum eronder te doen. Ik gebruik zelf pore minimizer van Estee Lauder, maar gezien de review van PC serums zijn deze ook prima volgens mij :)
  Kw87 - Te licht
  Helaas is deze gel voor mij te licht. Ik heb een gecombineerde huid die meer neigt naar droog dan naar vet en daar is deze gel niet echt geschikt voor. Hij lijkt niet voedend genoeg.
  Toch krijgt deze gel 4 sterren omdat hij voor een ander huidtype perfect zou zijn. Hij trekt snel in, is niet plakkerig zoals de meeste gels en je huid wordt lekker zacht.

  Omdat het zonde is om het weg te gooien, blijf ik hem overdag gebruiken. Voor de nacht heb ik een vettere en meer voedende crème.
  -- Customer Care: Voor de droge delen van het gezicht ( bij een gecombineerde huid) raden we je aan 's nachts Moisture Boost Hydrating treatment Cream te gebruiken
  Manda - super gel
  Echt een super gel. Heerlijk licht, niet plakkerig, ook erg fijn rondom mijn ogen. Vaak ga ik toch wat tranen van oogcremes, maar bij deze gel heb ik hier absoluut geen last van. Ik heb een lastige huid, namelijk een gecombineerde huid met rosacea. Sinds ik deze gel enkele jaren geleden heb ontdekt, gebruik ik niets anders meer. Ik hoop van harte dat deze gel nooit uit het assortiment van Paula's Choice zal gaan.
  Sheila - een van mijn favorieten
  In een woord ' geweldig'. Trekt snel en makkelijk in. Plakt niet voelt niet zwaar aan, laat een zijdezacht laag achter zonder dat je het gevoel dat je een masker op hebt en het belangrijkste is niet vet. In de winter heb ik, ondanks mijn gecombineerde/ vette huid, altijd last van schilfers en droge plekken rondom mijn neus en op mijn kin. Afgelopen winter was ik daar eindelijk van verlost. Bedankt Paula!!
  mar - Goed product
  Ik vind deze gel lekker aanvoelen op de huid, maar het is bij mij zo weg, laat geen laagje achter op de huid, ik denk dat ik een iets vettere creme nodig heb met mijn droge huid. Geschikt voor mensen met een vette huid.Customer Care: Dank u voor uw feedback. Onze Skin Balancing Moisture Gel is geschikt voor de normaal tot vettere huid. Voor advies over de producten voor een drogere huid raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice.
  Jenny - heerlijke gel
  Dit vind ik 1 van de lekkerste producten.
  Mijn huid wordt er heerlijk zacht van en het trekt heel goed in.
  Christine - Koel en zacht
  Ik vind gels altijd plakkerig maar deze is dat totaal niet. Het is zacht, smeert lekker en irriteert niet. De tube waarin het verpakt is vind ik ook heel fijn, zacht en prettig in de hand, goede hoeveelheid. Je kunt zelf makkelijk doseren, niet zoals die onhandige pompjes. Een product waarvoor ik hier altijd terug zal komen.
  Deborah - Werkt geweldig!
  Gebruik dit product nu al ruim een half jaar en ik vind het een super gel.
  Woon in een warm land en heb veel last van acne, maar dankzij dit product in samenwerking met de BHA lotion 2% hou ik het allemaal onder controle.
  Sarah - Mijn favoriete avondproduct
  Ik doe deze moisturizer elke avond op en ben er heel erg tevreden mee. Ik krijg er een hele zacht huid van, die goed gevoed is. Verder kom ik ongeveer één jaar toe met één verpakking en daar is mijn bankrrekening dan weer heel tevreden mee.
  Henriette - Fijn product
  Dit is een heel lekker product voor de vette of gecombineerde huid. Ik wissel het af met de Hydra light moisture lotion, want die is soms net even wat meer voedend (na een avondje stappen heeft mijn huid behoefte aan wat meer). Maar op warme dagen (wanneer je wat meer transpireert) is dit juist weer prettiger. Op vakanties naar warme landen neem ik alleen deze mee. Heb veel minder pukkels en een veel betere huid sinds ik de Paula's Choice producten gebruik!
  Anne-Marie - Gladde en zachte huid
  Ik gebruik deze moisture gel nu meer dan een jaar in combinatie met het mattifying serum en de BHA lotion 2%. Het resultaat is een gladde huid en ik heb nooit meer last gehad van van puisten, eczeem of ontstekingen. Dat was voor die tijd wel het geval. Deze moisture gel is een ook een hele goede basis onder foundation omdat de huis er zo zacht en glad door aanvoelt.
  More reviews Less reviews
 • Ingredients

  What are the key ingredients?

  Oat Extract
  Contains antioxidant and skin-soothing properties.

  Glycerin
  Skin-replenishing and restoring ingredient, found naturally in skin. It helps skin to maintain a healthy look and feel, defending against dryness.

  Niacinamide/Vitamin B3
  Very effective skin-restoring ingredient that can visibly improve the appearance of enlarged pores, uneven skin tone, fine lines and dullness.

  Ingredients:
  Aqua, Cyclopentasiloxane (hydration), Butylene Glycol (hydration), Glycerin (hydration/skin replenishing), Bis-Phenylpropyl Dimethicone (hydration), Niacinamide (vitamin B3/skin-restoring), Laminaria Saccharina (Algae) Extract (hydration), Avena Sativa (Oat) Kernel Extract (skin-soothing), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (antioxidant), Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil (non-fragrant oil/emollient/antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Phenyl Trimethicone (hydration), Dimethicone (hydration), Dipotassium Glycyrrhizate (skin-soothing), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), etanorulayH muidoS (hydration/skin replenishing), Phospholipids (skin-restoring), Superoxide Dismutase (antioxidant), Isohexadecane (texture-enhancing), Panthenol (skin replenishing), Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (texture-enhancing), Sodium Carbomer (texture-enhancing), Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer (texture-enhancing), Polysorbate 80 (texture-enhancing), Hydroxyethylcellulose (texture-enhancing), Ethylhexylglycerin (preservative), Phenoxyethanol (preservative).

 • Faq

  Why do I actually need a night moisturiser for my oily skin?

  All skin types-including oily skin - need certain substances to function normally and healthy, such as antioxidants, cell-communicating and skin-repairing ingredients. For oily skin or oily areas it is important to choose a lightweight texture that does not clog pores, but does provide the necessary hydration. Skin Balancing Moisture Gel for this is an excellent option.

  Should I consider this moisturiser or Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator if my concerns are wrinkles and breakouts?

  Either moisturiser contains anti-ageing ingredients that help your skin look and act younger. Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator was specially formulated for those struggling with wrinkles and breakouts, particularly if your breakouts leave red marks that you'd like to fade. If that describes your skin, go for the Resist option. If not, enjoy the weightless smoothing and anti-ageing benefits provided by Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel. Or, you can alternate between the two, applying one in the morning (under your SPF-rated product) and the other at night.

 • Expert Advice

Complete your routine

Routinefinder

Research

Indian Journal of Dermatology and Venereology, March-April 2012, issue 2, pages 142-145 Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-994 Evidence Based Complementary Alternative Medicine, 2013, volume 2013, article 827248 Marine Drugs, January 2013, issue 1, pages 146-164 Journal of Cosmetic and Laser Therapy, January 2006, issue 2, pages 96-101 Journal of Cutaneous and Aesthetic Surgery, January-March 2013, issue 1, pages 4-11 Journal of Cosmetic Dermatology, April 2004, issue 2, pages 88-93 Journal of Cosmetic Science, July-August 2011, issue 4, pages 361-370 Dermato-Endocrinology, July 2012, issue 3, pages 253-258 Indian Dermatology Online Journal, April-June 2013, issue 2, pages 143-146 Indian Journal of Clinical Biochemistry, April 2013, issue 2, pages 110-115 Cosmetics, 2015, volume 2, issue 3, pages 259-276