• Clear Extra Strength Trialkit
TRAVEL KIT
Clear Extra Strength Trialkit
https://www.paulaschoice.nl/en/clear-extra-strength-trialkit-4755.html

Clear Extra Strength Travel Kit

10 reviews
 • The travel kit works to unclog pores, prevent breakouts and fight blackheads and redness.

 • Skin Type: Combination skin, Oily skin
 • Concern: Breakouts , Blackheads , Enlarged pores
 • Ingredients: Avobenzone , Salicylic Acid/BHA , Sodium Laureth Sulfate View all
25% set discount
€ 38,00 € 28,50
 • 30-day money back guarantee
 • Safe payments
 • What does it do?

  Cleanse, exfoliate, protect: the best way to tackle stubborn breakouts

  The Clear Extra Strength Sample Set helps in the battle against the stubborn breakouts, blackheads and redness. These mini’s let you try the products for 2 weeks, so that you can discover the best skin of your life.

  This set includes

 • Key Features

  Soft on skin, hard on breakouts

  Fights blackheads

  Unclogs and visibly refines pores

 • How to use

  First use the cleanser. Then you apply the exfoliant (note: do not rinse). As last step apply the day- or nighttime moisturiser.

 • Reviews

  10 reviews
  Already own it? Log in to write a review

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

  Tessa - Het werkt
  Ik heb de producten nu een aantal weken gebruikt, en het werkt! Ik vind vooral de exfoliant fijn (deze lekte bij mij niet, ik denk inmiddels een nieuwe verpakking?). De dag- en nachtcrèmes trekken erg snel in, wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Persoonlijk hou ik niet zo van cleansers, maar heb het toch gebruikt om zo volledig mogelijk de lijn te kunnen gebruiken.
  Na een aantal dagen had ik al veel minder roodheden, vlekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Af en toe heb ik nog wel een puistje, maar deze verdwijnt dan super snel. Ik heb alleen niet het idee dat mijn poriën kleiner zijn geworden. Kleine rode plekjes en bultjes heb ik veel minder dus dat is fijn. Ik ben erg blij met het resultaat, vooral de exfoliant blijf ik gebruiken!
  Helena - 2 weken gebruikt met een acne gevoelige huid.
  Ik gebruik nu twee weken de Clear Extra Strength Mini-set van Paula’s Choice. Door mijn gecombineerde huid is het voor mij extra lastig om balans te vinden met het gebruik van producten. De producten van Paula’s choice zijn niet uitdrogend maar ook niet té vet en dat is precies wat ik nodig heb. Nu moet ik wel zeggen dat mijn huid wat heftiger reageert op de producten wat resulteert in een wat onrustigere huid. Wel raad ik aan om een Skin Balancing Toner te gebruiken, ik merkte dat mijn huid dit nodig had bij in combinatie met de ander producten. Kortom het resultaat is er nog zeker niet na twee weken maar ik merk wel dat waar mijn huid slecht is er heftig op reageert en de rest van mijn huid er rustig uit ziet.
  Sabine - Resultaat na 2 weken
  De miniset ben ik nu twee weken aan het testen en ik ben meer dan tevreden. Naast dat ik zelf vooruitgang zie bij mijn huid, krijg ik ook complimenten van mijn vriendinnen over hoe mijn huid er nu uit ziet.

  Direct na gebruik van de set vond mijn huid het wat heftig en kreeg ik wat plekjes droge huid. Daar waar een puistje zat kwamen nu stukjes droge huid. De acne die ik heb is erg hormonaal en stressgerelateerd. Toch is de acne tot nu toe nog niet in de vorm teruggekomen waar ik er normaliter last van heb. Ondanks dat het een miniset is doe ik er nu al 2 weken mee en kan ik er nog zeker even mee vooruit.

  De cleanser haalt alle makeup goed van je gezicht af, het enige waar ik met deze cleanser wat moeite mee heb is de makeup die onder mijn ogen blijft zitten. Maar dan ga ik er met een wattenstaafje nog een langs en is het alsnog weg. Dat is bij de cleanser die ik normaal gebruik van Paula's Choice niet nodig. Eigenlijk mis ik na de cleanser nog wel een tonic, maar het is natuurlijk een miniset. De exfoliant ruikt een beetje vreemd, maar verdeelt wel prettig over het gezicht. De dag en nachtcreme vind ik heel lekker wegsmeren. De dagcreme is een wat vloeibaardere creme en de nachtcreme is wat creamier.
  Merel - Supergoed spul!
  Ben superblij met de Clear set van Paula’s Choice! Ik ben 14 en had echt last van puistjes. Dat werd meteen stukken minder en na een maand was mijn huid veel beter. Ik gebruik alles elke dag ‘s ochtends en ‘s avonds en het werkt echt.
  Ruby weber - Drama
  Een paar dagen gebruikt, ik had een vette uit maar nu is het onwijs droog en trekkerig.

  Customer Care: Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat jammer dat dit product niet is bevallen, we raden je aan om contact op te nemen met onze klantenservice voor verder advies.
  Debbie - Helaas een drama
  Na veel lezen, onderzoek en ervaringen doorspitten heb ik dit setje aangeschaft in de strijd tegen mijn hormonale acne. Ik heb het ruim twee maanden gebruikt maar heb er helaas helemaal geen baat bij gehad, ik krijg er juist meer puistjes door en de puistjes die ik normaal heb lijken zich te vermenigvuldigen op een plek. Ook op plaatsen waar ik normaal geen acné heb kwamen er ineens puistjes op zetten. Een regelrechte ramp, ik durfde mijn huis soms niet eens uit! Op dagen dat ik dit setje niet gebruikte leek mijn huid ineens rustiger te worden. Hervatte ik het, omdat ik toch zo graag wilde dat het zou werken, dan kwam de ellende terug. Ik ben daarom helemaal gestopt met dit stappenplan en ben een natuurlijke crème met 40% zinkoxide erin gaan gebruiken in combinatie met CBD olie, mijn huid is nu veel rustiger en de puistjes die Paula's Choice producten me gegeven hebben drogen er gelukkig ook snel door uit. Benzoylperoxide is zelfs niet meer nodig. Helaas staan er nu heel veel dure PC producten in de kast die ik niet meer durf te gebruiken. Het helpt ook niet mee dat ze een 30 dagen geld terug policy hebben maar wel adviseren om het zes weken een kans te geven. Ik snap het hele verhaal van 'purging', maar na meer dan twee maanden ben ik er wel over uit dat dat het niet is, het is gewoon een enorme aanval op je huid. Mijn advies voor mensen die zoeken naar een oplossing: zoek naar producten die je huid schoonmaken, maar wel aardig zijn voor je huid en het kalmeren.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van jouw ervaring met dit setje, dit is uiteraard niet het gewenste (en gebruikelijke) resultaat. Iedere huid is weer anders en kan verschillend reageren op een product of ingrediënt. Neem bij een ongewenste reactie altijd contact op met onze klantenservice, we geven je graag advies om de juiste producten voor jouw huid te vinden.
  Lindsay - Puisten komen terug
  Met dit setje wilde ik mijn laatste onderhuidse ontstekingen (door acne) op mijn wangen laten verdwijnen. Na een paar dagen voelde mijn huid wel zachter maar na twee weken gebruik kreeg ik gewoon weer puistjes op mijn voorhoofd. Ook mijn wangen zijn erg droog geworden. De exfoliant lekt inderdaad. Erg zonde.

  Customer Care: Bedankt voor je feedback, wat jammer dat deze producten niet voor je werkten. We zullen contact met je opnemen voor advies.
  Melissa - Top product, minder top verpakking
  Sinds ik gestopt ben met de pil en een spiraaltje heb, heb ik ineens weer last van puistjes. Dit product helpt echt de hormonale acne tegen te gaan! Super tevreden over de cleanser, exfoliant en dagcreme. Hele fijne substantie, en deze travel kit heeft een fijn formaat om alles goed uit te testen. Echter is de verpakking van de exfoliant niet lek-proof, en dus lekt de inhoud eruit. Neem deze dus niet mee op reis, want dan houd je er niks van over. Blijft ie echter in je badkamer staan, dan is er geen enkel probleem en heb je echt top producten. Ik heb nog steeds wel een paar puistjes, maar mijn hormonale acne is stukken verbeterd.
  Elyesa - Geweldig
  Ik had online zeer goede commentaren gelezen over pc producten en dacht why not lets give it a try. Al jarenlang heb ik last van puistjes en zo goed als alles geprobeerd op de markt, niets hielp zelfs zalfjes van de apotheek...
  Ik ben gestart met een mini-kit deze en de resist anti aging. De clear cleanser is gewoon geweldig! Maakt mijn huid zuiver, bye makeup, zonder mijn huid trekkerig droog te maken! De exfoliant van de clear lijn heb ik niet kunnen uitproberen omdat deze volledig gelekt is toen ik op reis ging.. dat was echt zo spijtig! Misschien een ander dopje zoals de resist anti-aging exfoliant? (The bomb)
  Als je twijfelt zou ik zeker beginnen met een mini-kit zoals mij, en nadien als het je bevalt (probably) de full size producten aanschaffen.
  Goodluck!
  More reviews Less reviews
 • Ingredients

  What are the key ingredients?

  Avobenzone
  Synthetic sunscreen ingredient, provides broad-spectrum sun protection and is one of the most widely used UVA filters in the world.

  Salicylic Acid/BHA
  Primarily an exfoliant, helping shed dead skin on the surface and inside the pore, therefore effective for reducing breakouts and blackheads. It also has soothing properties.

  Sodium Laureth Sulfate
  Gentle cleansing ingredient for all skin types.

  Please check the individual products for ingredient listings.

 • Expert Advice