• Clear Extra Strength Trialkit
TRAVEL KIT
Clear Extra Strength Trialkit
https://www.paulaschoice.nl/en/clear-extra-strength-trialkit-4755.html

Clear Extra Strength Travel Kit

5 reviews
 • The travel kit works to unclog pores, prevent breakouts and fight blackheads and redness.

 • Skin Type: Combination skin, Oily skin
 • Concern: Breakouts , Blackheads , Enlarged pores
 • Ingredients: Avobenzone , Salicylic Acid/BHA , Sodium Laureth Sulfate View all
25% set discount
€ 38,00 € 28,50
+ Choose a free body product with orders over € 75
+ Choose a free XL cleanser with orders over € 90
+ Free delivery over € 40
 • 30-day money back guarantee
 • Safe payments
 • What does it do?

  Cleanse, exfoliate, protect: the best way to tackle stubborn breakouts

  The Clear Extra Strength Sample Set helps in the battle against the stubborn breakouts, blackheads and redness. These mini’s let you try the products for 2 weeks, so that you can discover the best skin of your life.

  This set includes

 • Key Features

  Soft on skin, hard on breakouts

  Fights blackheads

  Unclogs and visibly refines pores

 • How to use

  First use the cleanser. Then you apply the exfoliant (note: do not rinse). As last step apply the day- or nighttime moisturiser.

 • Reviews

  5 reviews
  Already own it? Log in to write a review

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

  Ruby weber - Drama
  Een paar dagen gebruikt, ik had een vette uit maar nu is het onwijs droog en trekkerig.

  Customer Care: Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat jammer dat dit product niet is bevallen, we raden je aan om contact op te nemen met onze klantenservice voor verder advies.
  Debbie - Helaas een drama
  Na veel lezen, onderzoek en ervaringen doorspitten heb ik dit setje aangeschaft in de strijd tegen mijn hormonale acne. Ik heb het ruim twee maanden gebruikt maar heb er helaas helemaal geen baat bij gehad, ik krijg er juist meer puistjes door en de puistjes die ik normaal heb lijken zich te vermenigvuldigen op een plek. Ook op plaatsen waar ik normaal geen acné heb kwamen er ineens puistjes op zetten. Een regelrechte ramp, ik durfde mijn huis soms niet eens uit! Op dagen dat ik dit setje niet gebruikte leek mijn huid ineens rustiger te worden. Hervatte ik het, omdat ik toch zo graag wilde dat het zou werken, dan kwam de ellende terug. Ik ben daarom helemaal gestopt met dit stappenplan en ben een natuurlijke crème met 40% zinkoxide erin gaan gebruiken in combinatie met CBD olie, mijn huid is nu veel rustiger en de puistjes die Paula's Choice producten me gegeven hebben drogen er gelukkig ook snel door uit. Benzoylperoxide is zelfs niet meer nodig. Helaas staan er nu heel veel dure PC producten in de kast die ik niet meer durf te gebruiken. Het helpt ook niet mee dat ze een 30 dagen geld terug policy hebben maar wel adviseren om het zes weken een kans te geven. Ik snap het hele verhaal van 'purging', maar na meer dan twee maanden ben ik er wel over uit dat dat het niet is, het is gewoon een enorme aanval op je huid. Mijn advies voor mensen die zoeken naar een oplossing: zoek naar producten die je huid schoonmaken, maar wel aardig zijn voor je huid en het kalmeren.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van jouw ervaring met dit setje, dit is uiteraard niet het gewenste (en gebruikelijke) resultaat. Iedere huid is weer anders en kan verschillend reageren op een product of ingrediënt. Neem bij een ongewenste reactie altijd contact op met onze klantenservice, we geven je graag advies om de juiste producten voor jouw huid te vinden.
  Lindsay - Puisten komen terug
  Met dit setje wilde ik mijn laatste onderhuidse ontstekingen (door acne) op mijn wangen laten verdwijnen. Na een paar dagen voelde mijn huid wel zachter maar na twee weken gebruik kreeg ik gewoon weer puistjes op mijn voorhoofd. Ook mijn wangen zijn erg droog geworden. De exfoliant lekt inderdaad. Erg zonde.

  Customer Care: Bedankt voor je feedback, wat jammer dat deze producten niet voor je werkten. We zullen contact met je opnemen voor advies.
  Melissa - Top product, minder top verpakking
  Sinds ik gestopt ben met de pil en een spiraaltje heb, heb ik ineens weer last van puistjes. Dit product helpt echt de hormonale acne tegen te gaan! Super tevreden over de cleanser, exfoliant en dagcreme. Hele fijne substantie, en deze travel kit heeft een fijn formaat om alles goed uit te testen. Echter is de verpakking van de exfoliant niet lek-proof, en dus lekt de inhoud eruit. Neem deze dus niet mee op reis, want dan houd je er niks van over. Blijft ie echter in je badkamer staan, dan is er geen enkel probleem en heb je echt top producten. Ik heb nog steeds wel een paar puistjes, maar mijn hormonale acne is stukken verbeterd.
  Elyesa - Geweldig
  Ik had online zeer goede commentaren gelezen over pc producten en dacht why not lets give it a try. Al jarenlang heb ik last van puistjes en zo goed als alles geprobeerd op de markt, niets hielp zelfs zalfjes van de apotheek...
  Ik ben gestart met een mini-kit deze en de resist anti aging. De clear cleanser is gewoon geweldig! Maakt mijn huid zuiver, bye makeup, zonder mijn huid trekkerig droog te maken! De exfoliant van de clear lijn heb ik niet kunnen uitproberen omdat deze volledig gelekt is toen ik op reis ging.. dat was echt zo spijtig! Misschien een ander dopje zoals de resist anti-aging exfoliant? (The bomb)
  Als je twijfelt zou ik zeker beginnen met een mini-kit zoals mij, en nadien als het je bevalt (probably) de full size producten aanschaffen.
  Goodluck!
  More reviews Less reviews
 • Ingredients

  What are the key ingredients?

  Avobenzone
  Synthetic sunscreen ingredient, provides broad-spectrum sun protection and is one of the most widely used UVA filters in the world.

  Salicylic Acid/BHA
  Primarily an exfoliant, helping shed dead skin on the surface and inside the pore, therefore effective for reducing breakouts and blackheads. It also has soothing properties.

  Sodium Laureth Sulfate
  Gentle cleansing ingredient for all skin types.

  Please check the individual products for ingredient listings.

 • Expert Advice