-20%
Calm Normal to Dry skin Travel kit
https://www.paulaschoice.nl/en/calm-normal-to-dry-skin-travel-kit/bundlecalmdrytrial.html

Calm Travel kit - Dry skin

7 Reviews
 • This travel kit soothes red, irritated and sensitive skin.

 • Skin Type: Normal skin, Dry skin
 • Concern: Redness, Rosacea-prone skin, Sensitive skin
 • Ingredients: Green Tea Extract, Salicylic Acid/BHA, Squalane View all
€ 41,00 € 32,80
20% set discount
Remove from wishlist Add to Wishlist

Product out of stock

Calm Normal to Dry skin Travel kit

Calm Travel kit - Dry skin

€ 41,00 € 32,80
20% set discount
This product is sold out at the moment. Fill in your email address below and we'll gladly send you an email as soon as it is back in stock!

Your email address is under protection by our GDPR standards.

Not happy? Get a full refund
within 60 days - even if the product has been used.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • This set includes

 • What does it do?

  Be extra kind to your red and sensitive skin

  Do you have sensitive skin? Redness that just will not go away? Or even rosacea-like spots? Then the Calm Redness Relief collection for you. This set soothes your irritated, extra sensitive skin and reduces redness.

 • Key Features

  Calms irritated skin

  Suitable for rosacea-prone skin

  Gentle on skin

 • How to use

  First use the cleanser. Then you apply the exfoliant (note: do not rinse). As last step apply the day- or nighttime moisturiser.

 • Reviews

  7 Reviews
  Already own it? Write a Product Review

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

  Tim - Twijlachtig
  In het begin was ik erg enthousiast van de producten. Gebruik ze nu al zo'n 2 tot 2,5 week, maar sinds vorige week begon ik ineens wat kleine puistjes en onzuiverheden op te merken.

  Customer care: Hi Tim, dankjewel voor het delen van je ervaring met onze Calm set voor de droge huid. In deze set zit een 1% BHA Exfoliant. BHA is vet-oplosbaar, dus het lost zowel talg op het huidoppervlak op als in de poriën. Deze exfoliatie kan het uitvloeien van talg versnellen wat te zien is aan een tijdelijke toename van puistjes in de eerste weken van het gebruik. Dit effect heet purging. Laat je hierdoor vooral niet afschrikken en blijf de exfoliant rustig doorgebruiken. Zo kom je het snelste door deze periode heen. Hierna word je huid vanzelf weer rustiger en egaler en dat is natuurlijk wat we willen! Vriendelijke groet, Manon - Paula's Choice Customer Care Team
  Sri - Niet tevreden
  Ik heb gisteren deze producten besteld. Wat een super service, volgende dag gelijk ontvangen. De mineral moisturizer vind ik prima voor mijn droge gezicht. Ik heb 's avonds de exfoliant gebruikt. Wat een teleurstelling, na 15 minuten mijn gezicht wordt heel erg droog. Heel erg jammer. Ik durf dit product niet meer te gebruiken. Gelukkig had ik mini’s besteld.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van je ervaring en ongemak. Hoewel Paula’s Choice producten ingrediënten bevatten waarbij de kans op irritatie zo klein mogelijk is, is overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten helaas nooit helemaal uit te sluiten. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice voor verder advies.
  Chelsey - Top producten
  Voor mijn rosacea huid werken deze producten heel kalmerend! Alleen de exfoliant werkt bij mij niet naar behoren. Mijn huid reageert hier helaas niet goed op. Maar iedere huid is anders! Ik heb zelf ook de toner erbij gekocht en die is ook heel fijn! Alles trekt snel in en mijn huid word goed gereinigd en lekker zacht. Ik ben fan!
  Mariët Leblanc - Oppassen met de facewash
  De facewash is voor mijn dunne, droge huid te agressief maar de dagcrème vind ik prima qua werking alleen moet ik erg wennen aan de geur, beetje gronderig.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van je ervaring met de gezichtsreiniger. Hoewel Paula’s Choice producten ingrediënten bevatten waarbij de kans op irritatie zo klein mogelijk is, is overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten helaas nooit helemaal uit te sluiten. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice voor verder advies.
  Lotte - Meer puistjes en een droge trekkende huid
  Zoals vele onder ons, was ik op zoek naar de juiste producten voor mijn huid. Ik heb last van een hele droge huid, met schilfervorming. Deze productlijn zou hier tegen helpen. Jammergenoeg krijg ik door deze producten veel puistjes op mijn wangen en trekt mijn huid na het aanbrengen van de producten. Deze producten zijn dus geen match voor mijn huidtype.

  Customer Care: Hartelijk dank dat je jouw ervaringen met ons hebt gedeeld. Wat jammer dat de producten je niet zijn bevallen. We raden je aan contact op te nemen met onze klantenservice voor verder advies.
  Eva - Goed voor de droge huid, maar verering pukkels
  Ik keek heel erg uit naar deze set. Ik heb een droge, gevoelige huid en nog veel last van puistjes. Ik wilde dit product juist uitproberen om te zien of het de droogheid van mijn huid kon verminderen en ervoor kon zorgen dat ik minder pukkel vorming kreeg. Hoewel mijn huid iets minder droog leek te worden, kreeg ik heel veel pukkels hiervan, meer dan ik anders heb. De dag- en nachtcreme zijn prima aanraders voor iemand met een droge, gevoelige huid. De andere twee producten zou ik niet aanraden als je een huidtype hebt als de mijne.

  Customer Care: Het spijt ons te horen van je ervaring met een aantal van de producten uit deze set. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor verder advies over het verergeren van je puistjes.
  Ingrid Burgers - Handig, maar jammer dat toner ontbreekt
  Handige set voor op reis, maar ik vind het jammer dat de toner ontbreekt. Deze had ik liever in de set gehad dan de exfoliant, aangezien ik de exfoliant niet dagelijks gebruik en voor een weekendje weg dus prima kan missen.

  Customer Care: Hartelijk dank voor je feedback, we zullen dit doorgeven aan het productieteam. Mini-toners zijn momenteel nog niet verkrijgbaar, maar wellicht in de toekomst!
  More reviews Less reviews
 • Ingredients

  What are the key ingredients?

  Green Tea Extract
  Possesses potent antioxidant and skin-soothing properties and has impressive research in terms of its many benefits for skin, including anti-ageing properties.

  Salicylic Acid/BHA
  Primarily an exfoliant, helps to shed dead skin on the surface and inside the pore, therefore effective for reducing breakouts and blackheads. It also has soothing properties.

  Squalane
  A natural component of human skin sebum (oil). It is a wonderfully moisturising ingredient as well as being a source of replenishing fatty acids and antioxidants.

  Please check the individual products for ingredient listings.