• C25 Super Booster Full size
 • C25 Super Booster Full size
https://www.paulaschoice.nl/en/c25-super-booster-full-size/7850.html

C25 Super Booster

21 Reviews
 • Targets stubborn brown spots, red marks and wrinkles.

 • Skin Type: All skin types
 • Concern: Anti-Aging, Brown spots, Dull skin
 • Ingredients: Silicone, Vitamin C View all
 • Routine: Treatment
€ 63,00

Variations

Full size 15 ml
Remove from wishlist Add to Wishlist

Product out of stock

C25 Super Booster Full size

C25 Super Booster

Full size
€ 63,00
This product is sold out at the moment. Fill in your email address below and we'll gladly send you an email as soon as it is back in stock!

Your email address is under protection by our GDPR standards.

Not happy? Get a full refund
within 60 days - even if the product has been used.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • What does it do?

  Target stubborn brown spots, red marks and wrinkles.

  This innovative spot treatment contains a high concentration of 25% ascorbic acid (Vitamin C) to visibly improve uneven skin tone, red marks and skin texture. The silky formula reduces fine lines and leaves skin hydrated, softer and visibly brighter.

 • Is this suitable for my skin?

  What is your skin type?

  What skin concern would you like to address?

  (Please select one option).
 • Key Features

  Fades brown spots

  Softens fine lines and wrinkles

  Smooths skin's surface

 • How to use

  Apply to brown spots and wrinkles day or night. Use as a spot treatment or apply all over. For daytime use, finish with a sunscreen rated SPF 30 or above.

 • Reviews

  21 Reviews
  Already own it? Write a Product Review

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

  Lotte - Voldoet niet aan verwachting
  Product 2 maanden geleden gekocht en dagelijks gebruikt. Echter geen verschil zichtbaar qua vlekjes. Te duur om geen effect te merken.

  Customer care: Hi Lotte, dankjewel voor het delen van je ervaring. Wat jammer dat je tot op heden nog geen resultaten ziet. Het verbeteren van hyperpigmentatie is helaas een heel langzaam proces. De eerste resultaten zijn meestal pas zichtbaar vanaf 3 maanden. Naast het gebruik van vitamine C is het ook belangrijk om je huid dagelijks goed te beschermen met minimaal spf 30. Op deze manier reduceer je de kans dat er nieuwe vlekjes ontstaan of dat oude vlekjes getriggerd worden. Neem gerust contact op met de Customer Care als je hier graag meer over wilt weten. Vriendelijke groet, Manon - Paula's Choice Customer Care Team
  Agnieszka Piszczek - voldoet niet aan de eisen
  Voldoet niet aan de eisen en het is te duur.

  Customer care:
  Hi! Bedankt voor je feedback en jammer te horen dat de C25 Super Booster niet aan je verwachtingen voldoet. We hebben persoonlijk contact met je gezocht voor wat verdere toelichting.
  M - Niet zoals verwacht
  Deze booster een aantal weken geleden aangeschaft om de werking van 25% vitamine C uit te proberen. Met de vitamince C 15 booster merkte ik vooral dat ik een iet wat meer “glow” kreeg over mn gezicht, maar dat deze de kleine pigmentvlekjes niet echt verhelderde. Met een wat groter pigmentvlekje onder mijn oog wilde ik deze booster gebruiken in de hoop dat deze door meer vitamine C hoeveelheid beter resultaat zou geven. Helaas doet dit product voor mij niks. Zelfs het idee dat het minder doet dan de vitamine C 15 booster. Jammer en zonde van het geld.
  Fem - Ja!
  Onlangs ben ik overgestapt van de c15 booster naar deze en het werkt echt heel goed op mijn huid. Ik gebruik hem 's avonds onder mijn ogen en ik zie 's ochtends echt duidelijk verschil. De kringen zijn lichter en overdag kun je het gebruiken als concealer want het maakt direct lichter. Als ik het twee keer per dag gebruik dan krijg ik wel een beetje rode vlekken ervan.

  Echt fijn spul en zuinig in gebruik!
  Sonja - Geen enkel effect
  Ik gebruik al jaren uitsluitend huidverzorgingsproducten van PC, maar dit product zal ik niet meer aanschaffen. Het is duurder dan de AHA en BHA exfolianten maar heeft itt deze producten geen enkel effect. Zelfs
  niet bij dagelijks gebruik gedurende aantal weken merk ik geen verschil. Het geeft wel een vervelend prikkend gevoel op mijn (niet gevoelige) huid...
  Helder80 - Geen succes
  Ik heb dit product aangeschaft omdat ik last heb van pigmentvlekken op mijn huid. Ik vond t best een duur product gezien de hoeveelheid die je krijgt. Enfin toch willen proberen maar helaas heeft dit product niks gedaan tegen de vlekken. Ik merk totaal geen verschil, helaas doet t niet wat beloofd. Echte zonde van mijn geld!

  Customer Care: Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je nog niet het gewenste resultaat ziet. De tijd die het duurt voordat je verbetering ziet kan per persoon variëren. Het hangt af van de conditie van de huid en de ernst van het huidprobleem dat je wilt verbeteren. Vooral pigmentvlekken kunnen zeer hardnekkig zijn, hierbij is pas verbetering te verwachten na regelmatig gebruik gedurende meerdere weken of zelfs maanden. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies.
  José - super goed!
  Wat een geweldig product! Ik vind 25 euro best veel voor een tube van 5 ml, maar het is het meer dan waard! Na een dagje in de zon helpt het mijn huid kalmeren en pigmentplekjes voorkomen, als ik wat plekjes heb vanwege stress of een nachtje slecht slapen, dan helpt de treatment de plekjes verdwijnen.

  Ik gebruik al heel lang allerlei paula's choice producten, en dit is één van de producten waar ik het meest van onder de indruk ben. In korte tijd zie je duidelijk effect!
  Gül - Top product!
  Heb sinds paar jaar twee pigment vlekken aan beide kanten van mijn gezicht onder mijn ogen/ wangen ter grootte van een euro munt, die steeds donkerder en groter werden. Heb van alles geprobeerd, smeren van ui/appelazijn tot consult bij Bergman Clinics voor een laser behandeling..niets hielp en laser kon het zelfs verergeren. Twee maanden geleden deze product gekocht en elke avond mee gaan smeren..ze zijn binnen 3 weken vervaagd..let op, weg krijg je ze niet maar ze worden lichter. Hiernaast gebruik ik dagelijks sunblock 50+ en probeer de zon te vermijden. Voorheen kon ik zelfs met make up niet wegwerken nu kan ik zelfs zonder...Geurloos, niet om mee te smeren..geweldig product!
  Karin - Doet niets
  Helft van 15 ml gebruikt, iedere dag, gebruik altijd spf, maar dit doet echt helemaal niets. Weggegooid geld.

  Customer Care: Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring, en het spijt ons te horen dat dit product niet voldeed aan je verwachtingen. Als je contact opneemt met onze klantenservice, kunnen we je verder adviseren.
  N - Valt erg tegen
  Wat ik ook doe, ik zie nauwelijks resultaat. Op zich smeert dit product best prettig, maar ik vind de geur iets te medisch en raar. Ik heb het een tijdje dagelijks gebruikt, en nu weer even om de zoveel dagen, maar ik zie echt helemaal niets gebeuren. Ik ben fervent gebruiker van alles basisproducten, maar dit is een extra die ik niet meer aanschaf! Vind het de prijs niet waard.

  Customer Care: Wat jammer om te horen dat de Resist Vitamin C Spot Treatment niet bevallen is! Als je contact opneemt met onze klantenservice, kunnen we je verder adviseren.
  Michiel - Jammer
  Jammer dat we nog geen echte vitamine serum hebben, en ook jammer dat hier geen samples van te verkrijgen zijn. De sample verpakking is te duur/klein en werkt niet altijd goed genoeg. Ik heb het cadeau gekregen.
  Jane - Geen wondermiddel
  Met dit product kon ik niet zo uit de voeten, de creme gaf veel 'rulletjes' en leek niet goed te werken. In de zomer krijg ik altijd last van dezelfde pigmentvlek onder mijn oog, maar dit leek niet te werken tegen het probleem. Maar de vitamine C schijnt goed te zijn voor je huid, dus ik ben het wel blijven gebruiken. Het prikt misschien iets bij het aanbrengen, maar dat vond ik niet vervelend. Uiteindelijk gebruikte ik het als highlighter onder mijn ogen (Ik wil geen concealer of foundation onder mijn ogen gebruiken) want tijdens gebruik viel mij op dat het de huid lichter maakt. Na aanbrengen zijn pigment vlekjes wel tijdelijk minder zichtbaar. Fijne lijntjes ook! Dus als make-up product uiteindelijk wel plezier van gehad :)
  Anne-Marie - Werkt uitstekend
  Door overmatig zonnen in mijn tienerjaren had ik een paar hardnekkige pigmentvlekjes op mijn gezicht. Door het gebruik van dit product zijn ze zichtbaar lichter geworden, ook mijn schoonheidsspecialiste vindt het opvallend.
  Je moet dit product inderdaad op een speciale manier aanbrengen maar dat heb ik er graag voor over!
  angela - Niet effectief
  Heb de vitamine C 15% gebruikt (helaas niet verkrijgbaar in NL wel in Amerika) waar ik zeer tevreden over was dus als alternatief de resist 25% vitamine C spot treatment gekocht speciaal voor een paar pigmentvlekjes op wang. Veelvuldig gebruikt maar zag totaal geen resultaat. Te duur product. Niet effectief waarvoor het uiteindelijk voor wordt verkocht....reducering pigmentvlekjes. Voor mij een 'no go'. Verder alle lof over andere producten maar dit was een tegenvaller.
  Suzan - Redelijk
  Deze crème gekocht voor kleine pigmentvlekken. Rullige crème. Helaas zitten de vlekjes er nog. Jammer.
  Anne - Irriterend maar werkzaam
  Product alleen plaatselijk gebruikt op hyperpigmentatie plekjes (zowel melasma als oude acne-schade). Alleen snachts goed te gebruiken vanwege de korrelige structuur die niet goed toelaat dat je er nog make-up overheen gebruikt ( gaat rullen, ook bij heel dun gebruik).
  Effect leek na een week al heel klein beetje zichtbaar. Daarvoor is het de sterren zeker waard. Echter (!) je moet wel (letterlijk) doorbijten: ik heb geen gevoelige huid (exfolianten in hoge doseringen gingen altijd goed), maar dit product bijt en prikt en jeukt langdurig na het opsmeren. Ondanks het effect denk ik niet dat ik deze kostbare tube ga opmaken, te irriterend.

  Customer Care: We hebben inmiddels contact met je gezocht voor een passende oplossing.
  Lotus - Niet gebruiken ivm averechts effect
  Fan van PC produkten gebruik naar volle tevredenheid het hele assortiment vooral Resist lijn. Ivm pigment vlekjes op de wangen heb ik het kleine formaat Vitamin C spot treatment gekocht. Ik heb het trouw elke dag gebruikt en consequent SPF gebruikt. Ik heb om het effect te beoordelen alleen mijn linker wang behandeld.
  Echter na 5 weken blijkt nu dat de pigmentvlekjes donkerder van kleur zijn geworden en dat ik zelfs een lichtbruine vlek op mijn gehele linker wang heb gekregen. Averechts en heel vervelend resultaat dus! Ik ga het nooit meer gebruiken (jammer ook want 25€ voor 5 gram) en ik hoop dat het nog wegtrekt. Ik raad gebruik van dit produkt dus af.

  Customer Care: Dank voor je review. Het spijt ons te horen van je ervaring. Hoewel Paula’s Choice producten ingrediënten bevatten waarbij de kans op irritatie zo klein mogelijk is, is overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten, en daarmee irritatie bij gebruik van bepaalde producten, helaas nooit helemaal uit te sluiten. We zullen persoonlijk contact met je opnemen.
  d - zuurstof komt er bij
  de eerste keer dat ik het gebruikte prikte het een beetje, maar dat schijnt normaal te zijn. De 2de keer niet meer, en toen las ik dat vit. c snel zijn werking verliest als het met zuurstof in contact komt, en dat komt het. want hoe klein de opening ook is waar de crème uitkomt, het blijft contact met zuurstof.
  dus vraag me af of het na de eerste keer openen nog de werking heeft die het zou moeten hebben.

  Customer Care: Hartelijk dank voor je review. Onze producten en verpakkingen worden uitgebreid getest op stabiliteit en houdbaarheid. We garanderen de houdbaarheid van dit product en daarmee de effectiviteit ervan tot 6 maanden na opening.
  M.O - Geweldig product
  Alles al geprobeerd om van de 2 pigmentvlekjes boven mijn wenkbrauw af te komen,ook de Spot Treatment van PC,maar niets hielp.
  Maar dit is echt geweldig.
  Na 2 weken zijn ze al een stuk minder bruin en veel eenvoudiger te camoufleren.
  In de hoop dat het nog minder wordt,een grotere tube besteld.
  Jo - Zeer onder de indruk
  Ik heb alles geprobeerd tegen een paar lijntjes op mijn gezicht. Een hele waslijst aan producten gekocht en heb daarom eerst de kleine tube gekocht. Ik was dus echt sceptisch want niks werkte. Ik kon het echt niet geloven wat dit product doet. Mijn lijntjes waren na een paar keer smeren al zeker 95% minder geworden. Ik heb een hele gevoelige huid en kan bijna nergens tegen maar dit prikt niet of irriteert niet. Ik vind het zelfs de prijs waard (ik heb lang getwijfeld omdat het wel prijzig is) want als ik het vergelijk met wat ik al heb uitgegeven dan is dit het meer dan waard.
  Jacqueline - het werkt echt
  Ik was in eerst instantie een beetje scepties omdat ik al veel produkten heb uitgeprobeerd voor mijn pigmentvlekjes in gezicht en op handen.
  Ik smeer sinds 2 weken nu en zie de vlekjes echt minder worden (1x per dag s'avonds) en de rimpeltjes op mijn bovenlip zijn ook minder diep en mijn huid voelt heel stevig aan.
  De reden dat ik 4 sterren geef en geen 5 is dat het wat lastiger aanbrengen is. Eerst je gewone verzorging en als laatste de vitamine c erop 'deppen'. Het is een kleine tube maar je hebt weinig nodig.
  More reviews Less reviews
 • Ingredients

  What are the key ingredients?

  Silicone
  In its various forms it can feel like silk on skin. It's a great water-binding agent that holds up well and offers protection against moisture loss.

  Vitamin C
  One of the most well-researched vitamins for skin, shown to improve the look of multiple signs of ageing, brighten uneven skin tone, as well as provide skin-restoring and soothing benefits.

  Ingredients:
  Cyclopentasiloxane (hydration), Ascorbic Acid (vitamin C/antioxidant), Ethylhexyl Hydroxystearate (emollient), Polysilicone-14 (texture-enhancing), Dimethicone (texture-enhancing), Polymethylsilsesquioxane (texture-enhancing), Disteardimonium Hectorite (texture-enhancing), Propylene Carbonate (preservative).

 • FAQ

  Can I use C25 Super Booster with a retinol or prescription retinoid product?

  Our C25 Super Booster beautifully complements the benefits of retinol, and research has proven that retinol is more effective when combined with vitamin C. Applied together, they are a formidable defense against free radical damage that ages skin, and both ingredients help to fade brown spots.

  Can I use C25 Super Booster with an AHA or BHA exfoliant?

  If you are already using an AHA or BHA exfoliant it is fine to use C25 Super Booster. If you’re new to using an AHA or BHA exfoliant, we suggest separating usage of the exfoliant and C25 Super Booster; for example, apply the exfoliant in the morning and C25 Super Booster at night.

 • Expert Advice

Research

Journal of Cosmetic Dermatology, December 2012, issue 4, pages 310-317 Facial Plastic Surgery Clinics of North America, February 2013, issue 1, pages 55-60 Plastic Surgical Nursing, April-June 2012, issue 2, pages 71-72 Indian Dermatology Online Journal, April-June 2013, issue 2, pages 143-146 Journal of Investigative Dermatology, October 2005, issue 4, pages 826-832 International Journal of Cosmetic Science, February 2000, issue 1, pages 21-52 Dermato-Endocrinology, July 2012, issue 3, pages 253-258 Dermatologic Therapy, September-October 2007, issue 5, pages 314-321