De website van Paula's Choice maakt gebruik van cookies - Wat betekent dit voor jou?

Welkom bij Paula's Choice Europe!

Paula Begoun in TROS RADAR

In de uitzending van 4 maart 2013 besteedde het consumenten-programma TROS RADAR aandacht aan anti-rimpelcrèmes. Paula werd als expert naar haar mening gevraagd over een aantal populaire crèmes. Hieronder kun je daar meer over lezen.

Inmiddels heeft Paula ook een aantal serums die in Nederland populair zijn beoordeeld. Die reviews vind je hier.


In dit artikel:

Wie is Paula Begoun?

Paula Begoun, in Amerika bekend als de “Cosmetics Cop”, onderzoekt en beoordeelt al meer dan 30 jaar cosmeticaproducten. Haar doel: consumenten te informeren en te helpen begrijpen wat werkt en wat niet. Paula deelt haar kennis in boeken, op websites en in tv-shows.


De RADAR productbeoordelingen

In de uitzending van TROS RADAR besprak Paula een aantal anti-rimpel crèmes. Paula's beoordeling van deze producten kun je hier nalezen.

Wil je weten hoe Paula producten beoordeelt, klik dan hier.

Binnenkort zal Paula een aantal serums beoordelen die in Nederland populair zijn. Ben je benieuwd naar de uitkomst? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang Paula's bevindingen in je mailbox.naar boven


Informatie en advies

Op onze website vind je een schat aan informatie over huidverzorging en ingredienten.

Ben je op zoek naar advies, lees dan de artikelen op onze website of bekijk onze adviesvideo’s. Wil je meer weten over de ingrediënten in producten die je gebruikt of heb je belangstelling voor beoordelingen van diverse huidverzorgingsproducten, bekijk dan het ingrediënten woordenboek en de mobiele website van Beautypedia. naar boven


Paula's Choice huidverzorgingsproducten

Op basis van haar kennis over huidverzorging en ingrediënten, en om te bewijzen dat topkwaliteit niet peperduur hoeft te zijn, ontwikkelde Paula in 1995 Paula’s Choice: een productlijn voor consumenten die op zoek zijn naar effectieve, betaalbare huidverzorgingsproducten. De producten bevatten geen overbodige toevoegingen (zoals geur- en kleurstoffen) en zijn niet op dieren getest.

Sinds 2006 is Paula’s Choice ook in Nederland verkrijgbaar, via www.paulaschoice.nl

In de webwinkel kun je terecht voor de Paula's Choice huidverzorgingsproducten. Wil je een proefpakketje bestellen, klik dan hier.

Hier kan je lezen wat de pers over Paula's Choice schrijft en hoe wij bijvoorbeeld omgaan met het milieu. Voor al je vragen staat ons deskundige team van de klantenservice voor je klaar. naar boven

radar uitzending 4 maart 2013

Over de experts

Paula Begoun heeft 20 best-sellers geschreven over huidverzorging en cosmetica. Ze is de oprichtster van Paula’s Choice en wereldberoemd als Cosmetics Cop. Vanwege haar kennis is Paula vaak te zien geweest op tv, onder meer bij:

Aanbevolen Paula’s Choice producten

Veilig betalen

Betaalmethoden
Voor verzending onder rembours (€ 20,00, alleen binnen NL)

Verzenden

Overzicht verzendkosten »
Geen verzendkosten in België en Nederland boven de €40

100% Garantie

30 dagen: niet goed, geld terug.
E-mail of bel ons: Vanuit Nederland 020 - 345 84 26, vanuit België 03 - 808 29 24.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Astir award

Trotse winnaar van 2 Beauty Astir Awards

Astir Award

Nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.