De website van Paula's Choice maakt gebruik van cookies - Wat betekent dit voor jou?

Welkom bij Paula's Choice Europe!

THE BEST SKIN OF YOUR LIFE STARTS HERE

Wij vinden dat huidverzorgingsproducten effectief moeten zijn en doen wat ze beloven. In een cosmeticawereld die zoveel onzin verkoopt, stellen wij het belang van klanten voorop, door onze kennis over huidverzorging en effectieve ingrediënten te delen. Dat is de kern van onze visie en onze productontwikkeling. Eerlijkheid, transparantie en wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten vormen daarom de basis van Paula’s Choice.

Wat maakt Paula’s Choice zo uniek:

  • Onze producten zijn wetenschappelijk bewezen effectief en doen wat ze beloven.
  • We delen onze kennis en 35 jaar expertise met iedereen: open en transparant.
  • Onze beauty experts bieden eerlijk en persoonlijk huidverzorgingsadvies. We luisteren en geven om je huid.

Heb je last van rimpels, puistjes of een (rosacea-)gevoelige huid? We gebruiken alleen ingrediënten waarvan onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ze weldadig zijn voor de huid en niet irriteren. The best skin of your life starts here.

 

ONZE PRODUCTEN

EFFECTIEVE INGREDIENTEN

Paula’s Choice maakt gebruik van een weldadige mix van antioxidanten, huidherstellende en celcommunicerende ingrediënten. We gebruiken alleen ingrediënten waarvan onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ze weldadig zijn voor de huid en niet irriteren.

Slimme verpakkingen

We kiezen voor het gebruik van o.a. ondoorzichtige tubes en luchtdichte pompflacons om de werkzame ingrediënten te beschermen tegen lucht, licht en bacteriën.

NIET-IRRITEREND

Dit betekent dat er geen geurstoffen, kleurstoffen of ingrediënten aan onze producten worden toegevoegd die de conditie of het functioneren van de huid zouden kunnen schaden.

WE TESTEN NOOIT OP DIEREN

Testen op dieren kan wat ons betreft echt niet. Paula's Choice heeft nooit dierproeven gedaan en zal dat ook nooit doen. We zijn onderdeel van het Leaping Bunny Program. Dit houdt in dat de producten niet op dieren worden getest, maar ook dat de ingrediëntenleveranciers dat niet doen.

100% KLANTTEVREDENHEID

Wij raden aan om producten eerst uit te proberen om te zien hoe je huid erop reageert. Van veel Paula’s Choice producten zijn samples of mini’s verkrijgbaar. Daarnaast bieden wij advies op maat en kun je je aankoop binnen 30 dagen retourneren als het je niet bevalt.

Veilig betalen

Betaalmethoden
Voor verzending onder rembours (€ 20,00, alleen binnen NL)

Verzenden

Je bestelling wordt geleverd door:

PostNL

Overzicht verzendkosten »
Geen verzendkosten in België en Nederland boven de €40

100% Garantie

30 dagen: niet goed, geld terug.
E-mail of bel ons: Vanuit Nederland 020 - 345 84 26, vanuit België 03 - 808 29 24.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Astir award

Trotse winnaar van een Beauty Astir Award

Astir Award

Nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.