De website van Paula's Choice maakt gebruik van cookies - Wat betekent dit voor jou?

Welkom bij Paula's Choice Europe!

Hulp nodig?

Bel ons

Bel ons:
Vanuit Nederland:
020 - 345 84 26
Vanuit België:
03 - 808 29 24

Openingstijden

Openingstijden:
Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur

Mail ons

Mail ons:
info@paulaschoice.nl

Postadres

Postadres:
Piet Mondriaanplein 29,
3812 GZ Amersfoort

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsgegevens:
KvK no 34231781
BTW no:
NL 8140.23.277.B01
BTW no:
BE 0849.614.189

FAQ

Bestellen & Betalen

Hoe kan ik betalen?

Je kunt met je creditcard betalen, via Paypal, met iDeal, Bancontact/Mister Cash of het bedrag per bank overmaken.

Voor het overmaken per bank, geldt het volgende:

Als je in België, Duitsland, Denemarken, Zweden, Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk of Nederland bestelt, kun je het bedrag, in de plaatselijke valuta, overmaken naar een rekening bij een bank die in jouw land gevestigd is. Kies per bank overmaken in het betalingsmenu en volg de aanwijzingen.

Voor alle andere landen in de EU geldt, dat je de betaling kunt doen met een buitenlandoverboeking. Kies per bank overmaken in het betalingsmenu en volg de aanwijzingen. Vermeld bij deze betalingswijze je IBAN-nummer en de BIC-code. Je vindt deze duidelijk omschreven in de aanwijzingen. Als je deze codes niet gebruikt, brengt je bank bijkomende kosten in rekening voor deze overboeking.

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen of annuleren nadat ik hem heb geplaatst?

Nee, helaas is het niet mogelijk om na het plaatsen van een bestellingen nog veranderingen aan te brengen of de bestelling te annuleren.
Uiteraard houd je altijd de mogelijkheid om een geleverde bestelling of producten daaruit binnen de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie terug te sturen, als je deze niet wilt houden.

Hoe kom ik aan een kortingscode van Paula's Choice?

Kijk op de Paula's Choice kortingscodes pagina voor een overzicht van al onze acties en kortingscodes.
Het kan zijn dat een actie wel op de website staat, maar nog niet op deze pagina. Kijk dan op www.paulaschoice.nl voor de meest recente promoties.

Hoe gebruik ik mijn kortingscode?

Verzilver de korting in je winkelmandje. Vul je code in bij 'kortingscodes' en klik op 'pas kortingsbon toe'.

Zitten er voorwaarden aan een kortingscode?

Een kortingscode kun je maar één keer gebruiken. Niet geldig op eerdere bestellingen of in combinatie met andere kortingscodes, aanbiedingen en setkorting. Kortingscodes zijn alleen geldig op bestellingen via www.paulaschoice.nl.

Bekijk alle actuele kortingscodes van Paula's Choice.

Verzenden

Hoeveel bedragen de verzendkosten en hoe lang is de levertijd?

 

  0-5 kg Alleen proefverpakkingen
(Max. 17)
Indicatieve levertijd
Nederland € 3,50 € 2,50

op werkdagen voor 23.00 uur besteld en betaald, morgen in huis

België € 3,50 € 2,50

op werkdagen voor 20.00 uur besteld en betaald, morgen in huis

Nederland & België Gratis vanaf €40    

Alle prijzen in Euro's

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Met veel zorg en aandacht, want we willen dat je producten in topconditie aankomen! Naar Nederlandse adressen versturen we onze pakketjes met PostNL. Naar Belgische adressen wordt door DHL geleverd. Kleinere zendingen die door de brievenbus passen worden in België door PostNL geleverd.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling als ik op zaterdag of zondag bestel?

Bestellingen die je op een zaterdag of zondag plaatst en betaalt, worden op dinsdag geleverd.
(Bestellingen die op een werkdag voor 23:00 (Nederland) / 20:00 (België) worden geplaatst, kunnen wel al de volgende dag worden geleverd)

Verzending naar een ander land?
Waar moet ik mijn bestelling plaatsen als het factuuradres niet in hetzelfde land is als het afleveradres?

Als het factuuradres niet in hetzelfde land is als het afleveradres, dan kun je je bestelling alleen plaatsen via www.paulaschoice-eu.com. De BTW wordt berekend op basis van het afleveradres. Uitzonderingen:

 • Als het factuuradres in Nederland is maar het afleveradres is in België of andersom. In dat geval kun je je bestelling plaatsen via www.paulaschoice.nl.
 • Als het factuuradres in Duitsland is maar het afleveradres is in Oostenrijk of andersom. In dat geval kun je je bestelling plaatsen via www.paulaschoice.de.

Wat moet ik nog meer weten over de verzending van mijn bestelling?

 • Voor verzending binnen Nederland geldt dat als de betaling van je bestelling op werkdagen vóór 23 uur gelukt is, je het pakketje de volgende dag ontvangt. Voor verzending naar België geldt dat je je bestelling de volgende dag ontvangt, als de betaling van je bestelling op werkdagen vóór 20 uur bevestigd is. Proefverpakkingen versturen wij per brievenbuspost.
 • We sturen een bevestiging een bevestiging per e-mail, zodra je betaling ontvangen is. Je ontvangt een nieuwe bevestiging (afzender noreply@cb.nl) zodra je bestelling naar het opgegeven adres is verzonden.
 • De kosten van verzending zijn in euro's en staan apart op de factuur vermeld.
 • We kunnen levertijden niet garanderen; deze zijn indicatief en alleen ter informatie.
 • Je wilt je bestelling natuurlijk graag snel in huis hebben. Om de aflevering vlot te laten verlopen, hebben wij je volledige adres nodig en de telefoonnummers waarop je bereikbaar bent
 • Wij bieden op dit moment geen expresbezorging aan.

Kan ik een bestelling plaatsen onder rembours?

Een bestelling plaatsen onder rembours is alleen mogelijk in Nederland. Je betaalt dan voor je bestelling op het moment van aflevering.Voor je bestelling betaal je de normale verzendkosten (€3,50), vermeerderd met een rembourstoeslag van €20,00.

Je dient hiervoor het volgende te doen:
Stuur een e-mail naar info@paulaschoice.nl o.v.v. Levering onder rembours
Geef duidelijk aan welke producten je wilt bestellen
Vermeld naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer.

Zodra je bestelling in behandeling is genomen ontvang je daarvan een e-mail. Je krijgt een tweede e-mail wanneer je bestelling is verwerkt en verzonden. Het pakje wordt ongeveer 4 tot 5 dagen later bij je aangeboden.

Als je bij de eerste afleverpoging niet thuis bent, wordt op een later tijdstip nog een keer geprobeerd het pakje af te leveren. Als aflevering aan de deur niet mogelijk is, kun je je pakketje binnen 3 weken op een postkantoor afhalen en betalen. Een pakket onder rembours wordt niet afgeleverd bij de buren.

PostNL zal altijd vragen om een handtekening voor ontvangst. De factuur van je bestelling wordt meegezonden met je pakket.

Retourneren, ruilen en klachten

Wat valt er onder de productgarantie? Wat is het retourbeleid?

Van vrijwel alle Paula's Choice producten zijn ook proefverpakkingen verkrijgbaar, dus je kunt onze producten voordat je ze aanschaft eerst tegen een geringe vergoeding uitproberen.

We staan bij Paula's Choice Europa achter alle producten die we verkopen. Als je ontevreden bent over een product van Paula's Choice, om welke reden dan ook, kan je het binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren. De kosten van terugzending zijn voor jouw rekening. Na ontvangst van je retourzending, betalen wij het aankoopbedrag terug.

Aangebroken Samples (proefverpakkingen) kunnen niet worden geretourneer.

Meer informatie over het terugsturen van producten vind je in onze algemene voorwaarden

Retourvoorwaarden:

 • Voordat je één of meerdere producten aan ons terugstuurt, is het belangrijk om contact op te nemen met onze klantenservice om je retourzending aan te melden (retourmelding). Dit kan via de klantenservicepagina op deze website of via de helpdeskbutton in je account.
 • Het ruilen van producten is niet mogelijk.
 • Vermeld in je retourmelding het bestelnummer met daarbij de naam van het product of de producten dat/die je wenst terug te sturen.
 • Verzend de producten zodanig dat ze onbeschadigd retour komen en voeg de factuur of de pakbon bij. Als je deze niet meer in je bezit hebt, noteer dan je gegevens, het nummer van de betreffende bestelling en productnaam op een apart briefje en voeg deze toe.  
 • Bewaar het verzendbewijs goed dat je ontvangt bij het afgeven van je pakketje op het postkantoor of servicepunt. Zonder dit verzendbewijs kan het zijn dat wij het aankoopbedrag van de producten niet kunnen terugstorten of geen herzending kunnen doen in het geval dat het item onverhoopt zoekt raakt tijdens het transport.
 • Aankoopbedragen van retourzendingen worden teruggestort naar de rekening/creditcard die gebruikt is in de originele bestelling.
 • Lege producten worden niet geaccepteerd en vallen niet onder de retourregeling.
 • Retourzendingen die aangemeld worden na het verstrijken van de officiële garantietermijn van 30 dagen, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
 • Geopende samples (proefverpakkingen) kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe kan ik een bestelling retourneren of ruilen?

 • Voordat je één of meerdere producten aan ons terugstuurt, is het belangrijk om contact op te nemen met onze klantenservice om je retourzending aan te melden (retourmelding). Dit kan via de klantenservicepagina op deze website of via info@paulaschoice.nl.
 • Indien wij geen retourmelding hebben ontvangen, kunnen wij een retourzending helaas niet in behandeling nemen en kom je niet in aanmerking voor teruggave van het aankoopbedrag.
 • Vermeld in je retourmelding het bestelnummer met daarbij de naam van het product of de producten dat/die je wenst terug te sturen.
 • Verzend de producten zodanig dat ze onbeschadigd retour komen en voeg de factuur of de pakbon bij. Indien je deze niet meer in je bezit hebt, noteer dan je gegevens, het nummer van de betreffende bestelling en productnaam op een apart briefje en voeg deze toe.  
 • Bewaar het verzendbewijs goed dat je ontvangt bij het afgeven van je pakketje op het postkantoor of servicepunt. Zonder dit verzendbewijs kan het zijn dat wij het aankoopbedrag van de producten niet kunnen terugstorten of geen herzending kunnen doen in het geval dat het item onverhoopt zoekt raakt tijdens het transport.
 • Aankoopbedragen van retourzendingen worden teruggestort naar de rekening/creditcard die gebruikt is in de originele bestelling.
 • Lege producten worden niet geaccepteerd en vallen niet onder de retourregeling.
 • Retourzendingen die aangemeld worden na het verstrijken van de officiële garantietermijn van 30 dagen, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Hoe kan ik een klacht indienen?

 • Heb je een klacht over een product, dienst of de service van onze webshop dan ontvang je binnen 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst van je klacht een antwoord.
 • Als de verwerking van je klacht langer duurt, ontvang je binnen de termijn van 14 dagen een bevestiging van ontvangst en een indicatie wanneer je een meer uitvoerig antwoord kunt verwachten.
 • Je kunt een klacht over een product, dienst of de service van onze webshop ook indienen via Stichting Webshop Keurmerk (http://keurmerk.info/Home/MisbruikOfKlacht).
 • Als je klacht niet binnen een redelijke termijn na het indienen ervan in onderling overleg kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat je aan de geschillencommissie kunt voorgeleggen.

Online veiligheid

Hoe weet ik dat deze website veilig is?

Zodra je jouw bestelling bevestigd hebt, krijg je een bericht dat je naar de beveiligde server van Adyen payments overgaat. Met Adyen payments kun je op verschillende manieren veilige betalingen doen. Je voert je gegevens van je creditcard of je bankrekening alleen in op deze website en je maakt hier vervolgens je bestelling compleet.

Is het veilig om mijn creditcardgegevens in te vullen bij het plaatsen van mijn bestelling?

De gegevens van je bestelling worden met beveiligde computers verwerkt. De informatie wordt onherkenbaar gemaakt voordat deze via het internet verstuurd wordt. Ook zorgt het beveiligde systeem ervoor, dat de gegevens naar het juiste adres gestuurd worden.
Wanneer je de gegevens van je creditcard op het bestelformulier invoert, wordt de gecodeerde informatie automatisch naar een creditcardpoort gestuurd. Daar wordt je creditcard online gecontroleerd, eigenlijk op dezelfde manier als wanneer je in een restaurant met je creditcard betaalt. In beide gevallen wordt gebruik gemaakt van een gewone telefoonlijn, het coderen van de gegevens en van een autorisatieprocedure. Zodra je creditcardbetaling bevestigd is, ontvangen wij daarvan bericht en sturen wij je bestelling toe. De gegevens van je creditcard zijn gedurende het gehele proces gecodeerd en wij stellen hoge eisen aan deze beveiliging. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat derden aan je gegevens kunnen komen.

Productvragen

Worden de producten getest op dieren?

Beleid Paula's Choice ten aanzien van dierproeven:
Paula's Choice verwerpt dierproeven voor cosmetica. Paula heeft zich gedurende de 30 jaar dat zij over de schoonheidsindustrie schrijft altijd al sterk uitgesproken tegen het testen van cosmetica op dieren. Paula's Choice heeft nooit dierproeven gedaan en zal dat ook nooit gaan doen. We financieren bovendien geen derden om voor ons dierproeven te doen. We zijn toegewijd aan de wereldwijde toepassing van andere, veilige manieren van testen en het mondiaal afschaffen van dierproeven in de cosmetica. Paula's Choice steunt bovendien een groot aantal liefdadigheidsinstellingen voor dieren, zoals de Amerikaanse dierenbescherming. In april 2013 is Paula’s Choice officieel als lid toegelaten tot het Leaping Bunny Program.
Om voor het Leaping Bunny certificaat in aanmerking te komen, moet een bedrijf zich verplichten dierproeven uit te bannen zowel binnen het eigen bedrijf als ook bij de grondstoffenleveranciers. Zo kan men garanderen dat bij de totstandkoming van een product voor de volle 100% niet op dieren is getest. Het Leaping Bunny programma wordt bestuurd door een samenwerkingsverband van dierenrechtenorganisaties, zoals the Humane Society of The United States en de National Anti-Vivisection Society. Voor meer informatie over Leaping Bunny zie www.leapingbunny.org

Waarom zijn niet alle Paula’s Choice producten verkrijgbaar in Nederland en België?

Dat komt door het feit dat er verschillen zijn tussen de regelgeving voor cosmetische producten in de Verenigde Staten (VS) en in de Europese Unie (EU). Dit geldt vooral voor het gebruik van bepaalde ingrediënten of werkstoffen in cosmetica. Bovendien worden sommige producten in de VS gerekend tot de cosmetica, terwijl deze producten in de EU beschouwd worden als (vrij verkrijgbare) geneesmiddelen.

Waarom verkopen jullie niet alle Paula’s Choice make-up producten?

De vraag naar Paula’s Choice make-up in Nederland was zo klein dat we in 2009 besloten te stoppen met de verkoop ervan. Momenteel zijn een klein aantal make-up producten verkrijgbaar binnen het assortiment van Paula’s Choice Europe. Dit sluit aan bij de vraag van de klanten.

Er is een nieuw product toegevoegd aan het Amerikaanse assortiment. Wanneer is dat in Nederland en België verkrijgbaar?

Nadat een nieuw product in Amerika beschikbaar is duurt het ongeveer een maand voordat het in Nederland en België te verkrijgen is. Tip: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, word je automatisch op de hoogte gehouden.

Waarom is mijn favoriete gezichtsverzorging of make-up product uit het assortiment gehaald?

Het spijt ons dat je favoriete Paula’s Choice product niet meer verkrijgbaar is. We weten hoe frustrerend het is om een belangrijk product van je gezichtsverzorgingsroutine te moeten missen.

De beslissing om een product of productkleur uit het assortiment te halen wordt niet impulsief genomen. Er wordt met veel verschillende factoren rekening gehouden, inclusief de voorkeuren van de klant en aankoopgewoontes. Zelfs een aantal van Paula’s persoonlijke favorieten zijn uit het assortiment gehaald! Wij doen altijd ons uiterste best om het assortiment te verbeteren en hierbij gebruik te maken van klantenfeedback. Je zult merken dat we regelmatig nieuwe kleurnuances en formules introduceren. Sommige daarvan kunnen zelfs een variant zijn op jouw favoriete producten. Indien je advies nodig hebt bij het vinden van een vervanging voor het product dat niet meer verkrijgbaar is neem dan gerust contact met ons op . Wij helpen je graag!

Kan ik jullie producten in een winkel kopen?

De producten van Paula's Choice zijn online verkrijgbaar via de webwinkel van Paula's Choice, en bij een aantal schoonheidssalons, huidtherapeuten en verkooppunten. Kijk voor een verkooppunt bij jou in de buurt op deze pagina: Verkooppunten

Hoe kan ik jullie producten uitproberen voordat ik ze koop?

We verkopen van vrijwel alle Paula’s Choice producten ook proefverpakkingen, dus je kunt onze producten voordat je ze aanschaft eerst goedkoop uitproberen.

Website support

Wat moet ik doen als ik problemen heb met de website (bijvoorbeeld als ik niet kan inloggen of geen producten aan mijn winkelmandje kan toevoegen?)

Stuur dan een e-mail naar: info@paulaschoice.nl
Geef indien mogelijk aan wat voor systeem (PC of Apple) en type browser je gebruikt, wat de URL-pagina is, en omschrijf het probleem.

Ik heb een geregistreerde account op jullie site, maar hij blijft nadat ik heb ingelogd zeggen dat ik een ongeldige combinatie van e-mailadres/wachtwoord heb ingevuld. Waarom kan ik niet inloggen?

Controleer allereerst of je Caps Lock niet aanstaat. En controleer of er aan het begin van je e-mailadres/wachtwoord geen spaties staan.

Gebruiken jullie cookies? Kan ik op paulaschoice.nl winkelen als mijn cookies uit staan?

Ja, onze site gebruikt cookies, speciale tekstbestanden die tijdelijk informatie op je computer opslaan. We gebruiken cookies zodat je producten aan je winkelmandje kunt toevoegen. Als je cookies niet aan staan (dat betekent dat je je browser zo hebt ingesteld dat hij die niet accepteert) kun je online niet bestellen.

Waarom vergeet mijn winkelwagen wat ik heb toegevoegd?

Waarschijnlijk staan je cookies uit. Het winkelwagentje van Paula's Choice Europe werkt alleen als je cookies op je browser toelaat.
Als je cookies toelaat, herkent de website van Paula's Choice Europe je op onze site: als de cookies uit staan, raakt onze website je kwijt en kunnen er producten uit je mandje verdwijnen.

Andere vragen

Algemene voorwaarden Paula’s Choice Europe B.V.

Volledige Algemene Voorwaarden.

Vanwege de aansluiting van Paula’s Choice Europe B.V. bij de Stichting Webshop Keurmerk zijn de algemene voorwaarden, die de Stichting hanteert, van toepassing. Aanvullende bepalingen die specifiek gelden voor Paula’s Choice zijn opgenomen in onderstaande artikelen. Als je gebruik maakt van deze website (hierna ook: site) stem je daarmee in met de algemene voorwaarden en stem je ermee in dat deze voorwaarden onderdeel uitmaken van elke overeenkomst die je met Paula’s Choice Europe B.V. aangaat. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van onze website(s), op elke bestelling die je bij ons doet, op elke aankoop die je doet via onze website(s) en op elke overeenkomst die je aangaat met Paula’s Choice Europe B.V. (hierna: “Paula’s Choice”). Klik hier voor ons Retourbeleid

Intellectuele eigendomsrechten

Deze website en alles op deze website, inclusief maar niet beperkt tot afbeeldingen, teksten, foto’s, ontwerpen, iconen en illustraties, met uitzondering van al datgene dat al wordt beschermd onder een reeds bestaand auteursrecht of ander intellectueel eigendomsrecht, is eigendom van Paula’s Choice, Paula’s Choice Inc. en/of haar eigenaren of (zaken)partners. Voorafgaande schriftelijke toestemming van Paula’s Choice Inc. en Paula’s Choice is vereist indien je iets van deze website wilt reproduceren, publiceren, veranderen, uploaden, (per post) versturen, distribueren of hoe dan ook openbaar wilt maken. De handelsmerken en logo’s die op deze site worden gebruikt en afgebeeld, zijn handelsmerken van Paula’s Choice Inc. en anderen. Niets op deze site kan worden gezien of geïnterpreteerd als toestemming, impliciet of anderszins, als vergunning of recht om een handelsmerk van of weergegeven op deze site te gebruiken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van dat handelsmerk. Gebruikers mogen het materiaal van deze site alleen bekijken en/of downloaden voor persoonlijk, niet-commercieel privégebruik. Paula’s Choice Inc. zal alle wettelijke mogelijkheden aanwenden om haar intellectuele eigendomsrechten te beschermen. Alle rechten die niet expliciet aan derden worden toegekend in deze voorwaarden, zijn uitdrukkelijk voorbehouden aan Paula’s Choice dan wel (afhankelijk van het geval) Paula’s Choice Inc.

Disclaimer voor producten en/of adviezen

Deze website geeft geen medisch advies en probeert of beoogt niet om huidproblemen of -ziekten te diagnosticeren of behandelen. Indien je een medisch huidprobleem hebt, maak dan een afspraak met een arts of dermatoloog. Alle producten dienen gebruikt te worden zoals wordt aangegeven in de productbeschrijvingen op deze website. Stop met het gebruik van een product als dat irritatie veroorzaakt (roodheid, jeuk, een branderig gevoel, schilfers, pijn, of andere symptomen). Als je ontevreden bent over een product, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten via ons Retourbeleid, dat integraal onderdeel uitmaakt van deze voorwaarden.

De door deze website of dit bedrijf verstrekte informatie vervangt niet een persoonlijk consult van een dermatoloog of arts en moet niet worden geïnterpreteerd als individueel medisch advies.

Disclaimer voor informatie en/of aanbevelingen

De bedoeling van deze site is het weergeven van de ideeën en meningen van de auteur over het marketen, verkopen en gebruiken van cosmetica. Het enige doel van de auteur is het geven van informatie aan consumenten en het doen van aanbevelingen betreffende de aankoop van make-up en huidverzorgingsproducten. De informatie en aanbevelingen die hier worden gepresenteerd, zijn uitsluitend een weergave van de mening, ideeën en kennis van de auteur over het onderwerp en de producten die worden genoemd. Sommige mensen gebruiken misschien met veel succes een product dat niet op deze site wordt aangeraden of zelfs niet wordt vermeld, of zijn zeer tevreden over een huidverzorgingsroutine die Paula Begoun heeft afgeraden. Iedereen heeft het onvervreemdbare recht om producten volgens haar of zijn persoonlijke criteria te beoordelen en het oneens te zijn met de auteur. Nog belangrijker: aangezien een ieders huid op een bepaald moment kan en waarschijnlijk zal reageren op externe stimuli, kan elk product op een bepaald moment een negatieve reactie van de huid veroorzaken. Als je overgevoelig wordt voor een bepaald product, stop hier dan direct mee en ga naar de dokter. Als je medisch advies voor je huid nodig hebt, ga dan naar een arts of dermatoloog.

Disclaimer voor garanties

In aanvulling op het bepaalde in artikel 10 geldt dat de inhoud van deze site wordt gegeven ‘zoals deze is’ en geen enkele garantie, niet expliciet en niet impliciet geeft. De producten die via deze site worden verkocht, worden verkocht ‘zoals ze zijn’ en zonder wat voor garantie dan ook, expliciet of impliciet, anders dan bepaald in artikel 10, lid 1. Garanties zijn uitgesloten in de breedste zin die onder de wetgeving is toegestaan. Paula’s Choice garandeert en verklaart niet dat de inhoud van de site, of die nu is geschreven door Paula’s Choice Inc., Paula’s Choice of derden, accuraat of betrouwbaar is, of dat de site vrij is van fouten of virussen, of dat de toegang tot en het gebruik van de site niet zal worden onderbroken en te allen tijde veilig is. Je bent ervan op de hoogte dat garanties die worden gegeven op producten van een derde partij die eventueel op de site worden beschreven (bijvoorbeeld in het kader van beoordelingen van producten van derden), enkel en alleen door die partij en niet door Paula’s Choice of Paula's Choice Inc. worden gedaan. Als je ontevreden bent over de site, is het enige wat je daartegen kunt doen, de site niet (meer) gebruiken. Door het gebruik van de site erken je dat je dit op eigen risico doet. Paula’s Choice is niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele of enige andere vorm of soort schade, daaronder begrepen alle vormen van gevolgschade, ongeacht of een vordering tot schadevergoeding is gebaseerd op overeenkomst, onrechtmatige daad of enige andere grondslag voor aansprakelijkheid dan ook, met betrekking tot de site, de inhoud daarvan of de producten die erop worden beschreven of verkocht, zelfs indien Paula's Choice van de mogelijkheid van dergelijke schade op de hoogte is gebracht. Een uitzondering op het voorgaande wordt gevormd door schade die het directe gevolg is van opzet of grove schuld van Paula’s Choice. De aansprakelijkheid van Paula’s Choice is in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat de gebruiker heeft betaald voor de desbetreffende aankoop van producten die op de site worden verkocht of, in geval van een abonnementsdienst, het eventuele bedrag dat door de gebruiker is betaald om die dienst gedurende een jaar te kunnen gebruiken.

Geen instemming

In bepaalde gevallen worden op de site de meningen van gebruikers van de site weergegeven. Uit het enkele feit dat deze meningen op de site worden weergegeven mag niet worden afgeleid dat Paula’s Choice of Paula’s Choice Inc. met dergelijke meningen instemt of deze onderschrijft.

Ongeldig indien verboden

Hoewel de site wereldwijd toegankelijk is, zijn niet alle producten die erop worden beschreven of verkocht verkrijgbaar voor iedereen of in alle geografische gebieden of rechtsgebieden. Paula’s Choice biedt alleen producten aan en verkoopt deze alleen aan inwoners van de Europese Unie en verstuurt alleen pakketjes naar adressen binnen de Europese Unie. Paula’s Choice behoudt zich het recht voor om, om wat voor reden dan ook, de beschikbaarheid van de site en/of het leveren van een product en/of de hoeveelheid daarvan, aan enig persoon, geografisch gebied of rechtsgebied, te beperken. Elk aanbod voor welk product dan ook dat wordt gedaan op deze site, geldt niet indien dat niet is toegestaan. Het gebruik van deze site is niet toegestaan in enig rechtsgebied waar (1) de gehele strekking van deze algemene voorwaarden niet geldig is of (2) de site of een gedeelte daarvan in strijd is met enige daar geldende wettelijke bepaling.

Gedragscode

Je stemt ermee in:

 • andere gebruikers niet te beperken of te verbieden deze site en haar diensten te gebruiken;
 • geen onwettige, frauduleuze, bedreigende, kwetsende, lasterlijke, obscene of anderszins aanstootgevende of schadelijke informatie of materiaal over te dragen of informatie of materiaal dat aanzet of aanmoedigt tot strafbaar gedrag of aanleiding zou kunnen vormen tot aansprakelijkheid of anderszins in strijd is met een wettelijke bepaling;
 • geen informatie of software over te dragen die een virus, worm, Trojan horse of een andere schadelijke of verstorende component bevat;
 • geen materiaal over te dragen dat de intellectuele eigendomsrechten van een derde partij schendt;
 • deze site niet te gebruiken voor commerciële of onwettige doeleinden;
 • niets op deze site te veranderen, aanpassen, doorverkopen, vertalen, verkopen, reverse engineeren, uit elkaar te halen of opnieuw samen te stellen.

Vrijwaring

Je stemt ermee in om Paula’s Choice te vrijwaren en schadeloos te stellen voor en tegen vorderingen, schade en kosten (waaronder alle redelijke kosten van juridische bijstand die zijn gemaakt in een arbitrage procedure, rechtszaak of hoger beroep) die, direct of indirect, het gevolg zijn van jouw schending van enige bepaling van deze algemene voorwaarden (waaronder schending van de Gedragscode) en/of het gevolg zijn van andere activiteiten die je onderneemt of hebt ondernomen, die verband houden met deze site of de producten die erop worden besproken, aangeboden of verkocht. Dit onderdeel blijft van kracht na beëindiging, om welke reden dan ook, van enige overeenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn en ook na beëindiging van het gebruik van deze site.

Aankopen

Als je producten, die op deze site worden aangeboden, wilt kopen, kan je verzocht worden om bepaalde informatie te verstrekken, waaronder, maar niet beperkt tot gegevens van je creditcard of andere betaalinformatie. Dergelijke informatie zal vertrouwelijk worden behandeld door Paula’s Choice. Je staat ervoor in dat alle informatie die je geeft accuraat, volledig en actueel is. Je stemt ermee in om alle kosten te betalen die worden aangegaan door gebruikers van je rekening, creditcard of andere betaalwijzen, en dat je de prijzen betaalt die gelden op het moment dat je de producten koopt. Je bent ook verantwoordelijk voor het betalen van belastingen en heffingen (anders dan BTW) die op je aankoop van toepassing (kunnen) zijn. De prijzen op de site zijn in Euro’s en zijn inclusief BTW.

Herroepingsrecht

Bij levering van producten:

 • Bij de aankoop van producten kun je de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door jou of een vooraf door jou aangewezen derde.
 • Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je zult het product slechts uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te houden. Als je van je herroepingsrecht gebruik maakt, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren, conform de door ons verstrekte instructies.

Bij levering van diensten:

 • Bij levering van diensten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag dat je de overeenkomst bent aangegaan.
 • Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, dien je te handelen conform de door ons bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering verstrekte instructies.

Brieven, vragen, opmerkingen en beoordelingen

Je erkent en stemt ermee in dat je, door Paula Begoun, Paula’s Choice en/of Paula’s Choice Inc. je vragen, opmerkingen en/of productbeoordelingen (van Paula's Choice producten of producten van andere merken) te sturen, op schrift of per e-mail, onherroepelijke toestemming geeft om deze kosteloos, wanneer dan ook, zonder uitzondering, wereldwijd te gebruiken, tonen, reproduceren, publiceren, uit te zenden, te wijzigen, aan te passen, te distribueren, vertalen en door te geven (als geheel of een deel ervan) en/of die op te nemen als onderdeel van ander werk, in elke vorm, via elk medium of elke technologie die nu bekend is of hierna wordt ontwikkeld, en dat voor de gehele termijn van eventueel bestaand auteursrecht op het materiaal. Je staat er bovendien voor in en garandeert dat je, door materiaal naar Paula’s Choice of Paula’s Choice Inc. te sturen, bevoegd en gerechtigd bent om dergelijke rechten te verlenen en over te dragen en dat het materiaal dat je verstuurt geen rechten van enige derde partij schendt inclusief, maar niet beperkt tot, auteursrecht, handelsmerk of enig ander intellectueel eigendomsrecht of enig recht op bescherming van persoonlijke levenssfeer en privacy.

Gebruik van wachtwoorden

Gebruik van elk, door een wachtwoord beschermd deel van de site, is uitsluitend voorbehouden aan de persoon die toestemming en een wachtwoord heeft om op een dergelijk deel van de site in te loggen (de ‘Geautoriseerde Partij’). Het wachtwoord is niet overdraagbaar en de Geautoriseerde Partij is verantwoordelijk voor alle eventuele schade, van welke aard dan ook, die Paula’s Choice zou kunnen leiden als gevolg van het (al dan niet opzettelijk) distribueren of ter beschikking stellen van zijn of haar wachtwoord.

Wijzigingen

Paula’s Choice heeft het recht om te allen tijde (1) deze algemene voorwaarden te wijzigen, (2) de site te veranderen, inclusief het verwijderen of beëindigen van welke inhoud of welk aspect van de site dan ook, het aanpassen van de uren dat de site beschikbaar is, het beperken van hoe vaak deze mag worden gebruikt, en (3) (abonnement)kosten voor het gebruik van deze site te wijzigen, inclusief het vaststellen van nieuwe of extra kosten voor het gebruik van de site of daaraan gerelateerde diensten of aspecten. Deze algemene voorwaarden kunnen te allen tijde worden aangepast door Paula’s Choice door de gewijzigde voorwaarden op de site kenbaar te maken. Voortgezet gebruik van de site, nadat we deze wijzigingen openbaar hebben gemaakt, betekent dat je met deze wijzigingen instemt.

Diversen

Nederlands recht is van toepassing op deze algemene voorwaarden en alle overeenkomsten waar deze algemene voorwaarden op van toepassing zijn en je stemt in met een uitdrukkelijke keuze voor de toepasselijkheid van het Nederlandse recht. Elke partij bij een overeenkomst waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, stemt er voorts mee in dat eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met een dergelijke overeenkomst, en die niet tot een oplossing zijn gebracht na eventuele inschakeling van de in artikel 15 genoemde Geschillencommissie, uitsluitend zullen worden beslecht door de rechtbank te Amsterdam en zegt onherroepelijk toe geen exceptie van onbevoegdheid of ander bezwaar tegen deze rechtbank te zullen opwerpen. Indien een (bepaling van een dergelijke) overeenkomst in rechte moet worden afgedwongen, heeft de partij die in het gelijk gesteld wordt aanspraak op een vergoeding van de proceskosten en redelijke kosten van juridische bijstand. Indien enige bepaling van deze algemene voorwaarden door een rechtbank of andere bevoegde instantie nietig of niet-afdwingbaar wordt geacht, zal een dergelijke bepaling vervallen of worden beperkt doch slechts in die mate als noodzakelijk is en zodanig dat de overige bepalingen van de overeenkomst in stand en afdwingbaar blijven. Eerdere of gelijktijdige geschreven of mondelinge afspraken die er mogelijkerwijs zouden kunnen zijn, vervallen indien een overeenkomst wordt aangegaan waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn; in dat geval geldt uitsluitend het in deze voorwaarden bepaalde. Een enkele verklaring van afstand van recht door een partij ten aanzien van rechten of aanspraken gebaseerd op niet nakoming of verzuim van de andere partij kan niet worden beschouwd als afstand van recht ten aanzien van enige eerdere of latere of opvolgende niet-nakoming of verzuim. Elke titel, paragraaftitel of elk kopje in deze voorwaarden staat er uitsluitend voor het overzicht en is op geen enkele manier een uitleg of definitie van een paragraaf, tekst of voorwaarde die erin wordt beschreven.

Privacy & Veiligheid

Lees hier meer over ons beleid over privacy en veiligheid.

Back to top

Veilig betalen

Betaalmethoden
Voor verzending onder rembours (€ 20,00, alleen binnen NL)

Verzenden

Je bestelling wordt geleverd door:

PostNL

Overzicht verzendkosten »
Geen verzendkosten in België en Nederland boven de €40

100% Garantie

30 dagen: niet goed, geld terug.
E-mail of bel ons: Vanuit Nederland 020 - 345 84 26, vanuit België 03 - 808 29 24.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Astir award

Trotse winnaar van een Beauty Astir Award

Astir Award

Nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.