De website van Paula's Choice maakt gebruik van cookies - Wat betekent dit voor jou?

Welkom bij Paula's Choice Europe!

Wat doet de zon met mijn huid?

Infographic: Wat doet de zon met mijn huid? Ontdek voordat je deze zomer gaat liggen bakken op het strand wat de zon daadwerkelijk met je huid doet. Zorg dat je de waarheid over wijdverbreide mythes over de zon kent en weet wat je kunt doen om UV-schade te voorkomen.

De perfecte zelfbruining

Als je er niet zo wit uit wilt zien, dan hoeft dat ook niet. Met een beetje oefenen en onze tips voor zelfbruining krijg je een zonnig kleurtje zonder dat je je huid aan de gevaren van de zon hebt blootgesteld.

Hoe je een product met zonnefilter moet gebruiken

Veel huidverzorgingsproducten, foundations, concealers en gezichtspoeders bevatten een zonnefilter, maar hoe kun je dergelijke producten het beste gebruiken? Dat is een belangrijke vraag om te beantwoorden, want als je een product met zonnefilter niet aanbrengt zoals het moet, krijg je niet de bescherming tegen de zon die op het etiket staat aangegeven.

Hoeveel zonnebrandcrème heb ik nodig?

Zonnebrandcrème. Je weet dat je het nodig hebt, maar wanneer, hoeveel en hoe vaak? Je huid tegen de zon beschermen is niet zo moeilijk. Volg deze simpele tips en je weet zeker dat je het goed doet.

Streeploos bruin worden met zelfbruiners

Gelukkig zijn moderne zelfbruiners gebruiksvriendelijker dan ooit. Maar zelfs met de beste producten moet je wel weten wat te doen om een perfect resultaat te krijgen. We hebben advies gevraagd aan experts op het gebied van zelfbruiners, die ons de beste zelfbruiningstips voor een schitterend gebronsde huid hebben gegeven.

Veilig betalen

Betaalmethoden
Voor verzending onder rembours (€ 20,00, alleen binnen NL)

Verzenden

Je bestelling wordt geleverd door:

PostNL

Overzicht verzendkosten »
Geen verzendkosten in België en Nederland boven de €40

100% Garantie

30 dagen: niet goed, geld terug.
E-mail of bel ons: Vanuit Nederland 020 - 345 84 26, vanuit België 03 - 808 29 24.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Astir award

Trotse winnaar van een Beauty Astir Award

Astir Award

Nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.