De website van Paula's Choice maakt gebruik van cookies - Wat betekent dit voor jou?

Welkom bij Paula's Choice Europe!

Hoe je de beste foundation kunt kopen en die perfect kunt aanbrengen

Een goede foundation is essentieel bij een volledige make-up. Je moet foundation zien als basis voor de rest van je make-up; je teint wordt er direct beter door, kleine onvolkomenheden zie je niet meer, en hij kan je zelfs tegen de zon beschermen. Dat zijn allemaal prettige eigenschappen, maar hoe vind je een foundation die geschikt is voor jouw huidtype en die bovendien perfect bij jouw huidskleur past? Of je nou bij de drogist of parfumerie op zoek gaat naar een foundation, wij hebben tips om je te helpen de perfecte foundation te vinden. Onthoud dat dure foundations niet per definitie beter zijn dan goedkope; er zijn goede en slechte in alle prijscategorieën.

Hoe je het beste een concealer kunt kiezen en gebruiken

Er bestaan zo veel verschillende soorten en merken concealer dat het moeilijk is te bepalen welke het beste is voor jouw huidtype en –probleem. Ontdek hoe je de beste concealer kunt vinden voor jou, en hoe je die het beste kunt aanbrengen.

Perfect naar je party (en er de volgende ochtend ook geweldig uitzien)

Of je nu naar een groots gala of een intiem etentje gaat, als er een feestje in je agenda staat wil je er op je best uitzien. Lees hier hoe je je daar snel op kunt voorbereiden en hoe je kunt zorgen dat je er de ochtend erna ook geweldig uitziet (zelfs als je een beetje te veel lol hebt gemaakt)

Wat is jouw huidtint?

Pas als je weet wat jouw huidtint is, kun je de juiste make-up kiezen. Maar hoe kom je erachter wat jouw huidtint is? Wij geven je tips , zodat een onberispelijke maquillage ook voor jou bereikbaar wordt!

Veilig betalen

Betaalmethoden
Voor verzending onder rembours (€ 20,00, alleen binnen NL)

Verzenden

Je bestelling wordt geleverd door:

PostNL

Overzicht verzendkosten »
Geen verzendkosten in België en Nederland boven de €40

100% Garantie

30 dagen: niet goed, geld terug.
E-mail of bel ons: Vanuit Nederland 020 - 345 84 26, vanuit België 03 - 808 29 24.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Astir award

Trotse winnaar van een Beauty Astir Award

Astir Award

Nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.