De website van Paula's Choice maakt gebruik van cookies - Wat betekent dit voor jou?

Welkom bij Paula's Choice Europe!

Celcommunicerende ingrediënten

Celcommunicerende ingrediënten bezitten, in theorie, het vermogen een huidcel te vertellen dat hij beter moet functioneren, er beter uit moet zien, met andere woorden zich meer als een normale huidcel moet gaan gedragen. En ze kunnen andere stoffen ervan weerhouden tegen de cel te zeggen zich abnormaal of gebrekkig te gaan gedragen.

Hoe helpt vitamine C je huid

De afgelopen 10 jaar is er in de reclamewereld veel aandacht besteed aan vitamine C,omdat het een wonderingrediënt zou zijn. Wij gaan niet zomaar mee met die hype, maar baseren ons uitsluitend op gepubliceerd onderzoek om er achter te komen hoe weldadig vitamine C voor de huid kan zijn.

Hyaluronzuur: een weldaad voor de huid

Hyaluronzuur is niet gewoon de nieuwste schoonheidstrend. Zijn roem is welverdiend, want het zit vol weldadige eigenschappen voor de huid, met name als die ouder wordt.

Retinol (vitamine A) tegen rimpels

Retinol krijgt al een tijd heel veel aandacht in de wereld van de huidverzorging en is zelfs een van de best onderzochte huidverzorgingsingrediënten. Waarom? Omdat onderzoek duidelijk aantoont dat de huid heel veel baat heeft bij het gebruik ervan.

Silicone in huidverzorging

In cosmetische producten worden verschillende vormen van siliconen gebruikt, met name in huidverzorgingsproducten die je op de huid kunt laten zitten en in allerlei haarverzorgingsproducten. Door de unieke moleculaire structuur van siliconen vormen ze een ademende barrière, waardoor ze slechts heel zelden zwaar of dekkend op de huid voelen, terwijl ze toch beschermen tegen vochtverlies.

Veilig betalen

Betaalmethoden
Voor verzending onder rembours (€ 20,00, alleen binnen NL)

Verzenden

Je bestelling wordt geleverd door:

PostNL

Overzicht verzendkosten »
Geen verzendkosten in België en Nederland boven de €40

100% Garantie

30 dagen: niet goed, geld terug.
E-mail of bel ons: Vanuit Nederland 020 - 345 84 26, vanuit België 03 - 808 29 24.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Astir award

Trotse winnaar van een Beauty Astir Award

Astir Award

Nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.