De website van Paula's Choice maakt gebruik van cookies - Wat betekent dit voor jou?

Welkom bij Paula's Choice Europe!

De waarheid over verstevigende gezichtscrèmes

Ben je op zoek naar het ultieme verzorgingsproduct om je huid te verstevigen en gladder te maken? Je bent niet de enige! Weet je dat de meeste huidverzorgingsproducten niet doen wat ze beloven? Dat is zo! Pas als je weet wat je echt kunt verwachten van huidverstevigende crèmes, zul je geen geld meer verspillen aan producten die je niet het effect geven waar je op hoopt

Het gebruik van vrij verkrijgbare producten met retinol en die op doktersrecept

Retinol, meer bekend als vitamine A, is een geweldig product voor je huid, daarover bestaat geen twijfel. Retinol is in verschillende vormen verkrijgbaar en het is daarom lastig welke je moet gebruiken. Geen paniek, het Paula's Choice Onderzoeksteam helpt je bij het maken van je keuze van het voor jou meest geschikte retinol-product op basis van de meest recente onderzoeksresultaten!

Hoe antioxidanten rimpels bestrijden

Of je nu antioxidanten via voedsel binnenkrijgt of op je huid aanbrengt, ze zijn essentieel voor de gezondheid. Antioxidanten beperken de schade die door vrije radicalen wordt veroorzaakt en helpen je huid er jonger uit te zien. Ontdek waarom antioxidanten zo belangrijk zijn voor je huid , met name in de strijd tegen rimpels!

Hoe behandel je puistjes én rimpels

Velen van ons die last hebben van puistjes zijn verbaasd dat ze daar nog steeds last van hebben als ze rimpels beginnen te krijgen. Helaas komt het probleem van Puistjes in combinatie met rimpels heel vaak voor. Wij kunnen je helpen rimpels en puistjes tegelijkertijd aan te pakken, zodat je huid er weer stralend, gezond en glad uitziet in zeer korte tijd—echt waar!

Hoe de boosters van Paula’s Choice werken

Paula’s Choice heeft verschillende ‘boosters’ die je helpen om huidveroudering tegen te gaan en die je kunt gebruiken bij het behandelen van specifieke, hardnekkige huidproblemen. Op deze pagina vertellen we je over het effect van de verschillende boosters, hoe je er een (of meer) kunt toevoegen aan je huidverzorgingsroutine en welke resultaten je hiervan kunt verwachten.

Veilig betalen

Betaalmethoden
Voor verzending onder rembours (€ 20,00, alleen binnen NL)

Verzenden

Je bestelling wordt geleverd door:

PostNL

Overzicht verzendkosten »
Geen verzendkosten in België en Nederland boven de €40

100% Garantie

30 dagen: niet goed, geld terug.
E-mail of bel ons: Vanuit Nederland 020 - 345 84 26, vanuit België 03 - 808 29 24.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Astir award

Trotse winnaar van een Beauty Astir Award

Astir Award

Nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.